Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı’ya 20 milyon liralık dev spor yatırımı

GÜNCEL 04.05.2023 - 14:08, Güncelleme: 04.05.2023 - 14:08
 

Kaymaklı’ya 20 milyon liralık dev spor yatırımı

Kaymaklı Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Kaymaklı Kasabasına 20 milyonluk dev yatırım için imzalar atıldı.
  Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, kasabaya vermiş olduğu sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’in girişimleri sonrasında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan 20 milyonluk anlaşma sonrasında kasabaya, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu sözleşmeleri imzalandı. Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç açıklamasında, “Kaymaklı Kasabamız için bugüne kadar ne söz vermişsek yerine getirmeye devam ediyoruz. Kasabamıza söz vermiş olduğumuz yarı olimpik yüzme havuzu ve kapalı spor salonunu kazandırıyoruz. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapmış olduğumuz anlaşma sonrasında kasabamız dev spor yatırımlarını kazanmaya devam ediyor” dedi.  
Kaymaklı Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Kaymaklı Kasabasına 20 milyonluk dev yatırım için imzalar atıldı.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, kasabaya vermiş olduğu sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’in girişimleri sonrasında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan 20 milyonluk anlaşma sonrasında kasabaya, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu sözleşmeleri imzalandı. Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç açıklamasında, “ Kaymaklı Kasabamız için bugüne kadar ne söz vermişsek yerine getirmeye devam ediyoruz. Kasabamıza söz vermiş olduğumuz yarı olimpik yüzme havuzu ve kapalı spor salonunu kazandırıyoruz. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapmış olduğumuz anlaşma sonrasında kasabamız dev spor yatırımlarını kazanmaya devam ediyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.