Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi, İkbal Gürpınar ile kadınları buluşturuyor

KÜLTÜR-SANAT 04.03.2024 - 14:26, Güncelleme: 04.03.2024 - 14:26
 

Kaymaklı Belediyesi, İkbal Gürpınar ile kadınları buluşturuyor

Kaymaklı Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İkbal Gürpınar’ı kadınlarla buluşturuyor.
  Kaymaklı Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kaymaklı Kültür Merkezi’nde program düzenliyor. Kaymaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan programa İkbal Gürpınar katılacakken burada Gürpınar kadınlar ile bir araya gelerek söyleşi yapacak. Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç açıklamasında, “Kaymaklı Belediyesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kaymaklı Kültür Merkezi’mizde İkbal Gürpınar’ı kadınlarımız ile buluşturuyoruz. Programımıza tüm kadınlarımızı davet ediyoruz” dedi.
Kaymaklı Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İkbal Gürpınar’ı kadınlarla buluşturuyor.

 

Kaymaklı Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kaymaklı Kültür Merkezi’nde program düzenliyor. Kaymaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan programa İkbal Gürpınar katılacakken burada Gürpınar kadınlar ile bir araya gelerek söyleşi yapacak.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç açıklamasında, “ Kaymaklı Belediyesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kaymaklı Kültür Merkezi’mizde İkbal Gürpınar’ı kadınlarımız ile buluşturuyoruz. Programımıza tüm kadınlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.