Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde 6.sınf veli toplantısı yapıldı

EĞİTİM 02.09.2023 - 21:05, Güncelleme: 02.09.2023 - 21:05
 

Kardelen Koleji'nde 6.sınf veli toplantısı yapıldı

Kardelen Eğitim Kurumları 2023-2024 eğitim öğretim dönemine başlamadan önce veli toplantılarına devam ediyor.
  Özel Kardelen Koleji’nde veli toplantıları 6.sınıf veli toplantısı ile devam ederken toplantıya öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.  Kardelen Koleji İlköğretim Okul Müdürü Burhan Kaynar öğrenci öğretmen ve veli uyumunun üst düzeyde sağlandığı Kardelen Koleji’nde son teknolojik sistemlerin uygulanması hakkında bilgiler verdi. Öğrenci velileri daha sonra branş öğretmenleri ile görüşmesinin ardından ikramların ardından toplantı sona erdi.  
Kardelen Eğitim Kurumları 2023-2024 eğitim öğretim dönemine başlamadan önce veli toplantılarına devam ediyor.

 

Özel Kardelen Koleji’nde veli toplantıları 6.sınıf veli toplantısı ile devam ederken toplantıya öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.  Kardelen Koleji İlköğretim Okul Müdürü Burhan Kaynar öğrenci öğretmen ve veli uyumunun üst düzeyde sağlandığı Kardelen Koleji’nde son teknolojik sistemlerin uygulanması hakkında bilgiler verdi.

Öğrenci velileri daha sonra branş öğretmenleri ile görüşmesinin ardından ikramların ardından toplantı sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.