Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji sınava hazırlık semineri düzenledi

EĞİTİM 16.10.2021 - 10:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji sınava hazırlık semineri düzenledi

Nevşehir Kardelen Koleji Rehber Öğretmeni Numan Deniz tarafından öğrencilere “Sınava Hazırlık, Zaman Yönetimi ve Verimli Ders Çalışma Teknikleri” konulu seminer verildi.
    Nevşehir Kardelen Koleji Rehber Öğretmeni Numan Deniz tarafından öğrencilere “Sınava Hazırlık, Zaman Yönetimi ve Verimli Ders Çalışma Teknikleri”  konulu seminer verildi.   Kardelen Koleji konferans salonunda gerçekleşen seminer, öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.   Bütün öğrencilere örnek ders çalışma programının anlatıldığı seminerde; öğrenciler bir şeyler başarmak için öncelikle bir hedefe sahip olmayı ve bunu gerçekleştirmek için en önemli şeyin motivasyon olduğunu, her gün ders çalışmaya zaman ayırmanın, verimli çalışmanın temeli olduğunu öğrendi.   Verimli ders çalışma tekniklerini belirli başlıklar altında toplayan Numan Deniz, bu başlıkları hedef, amaç belirleme, planlı çalışma, zamanı verimli kullanma, zaman yönetimi şeklinde belirtti. Anlık sınav başarısının bütünüyle hayat başarısı olmadığı dile getiren hocamız, sunumunda zaman yönetiminin önemine de değindi.   Son olarak öğrencilere, başarılı olacaklarına inanarak; “Yaşamı ve ders çalışmayı sevmeli. Yapılacak çalışmaları asla ertelememeli. Belli aralıklarla kendinize zaman ayırmalısınız.’’ diyerek semineri sonlandırdı.  
Nevşehir Kardelen Koleji Rehber Öğretmeni Numan Deniz tarafından öğrencilere “Sınava Hazırlık, Zaman Yönetimi ve Verimli Ders Çalışma Teknikleri” konulu seminer verildi.

 

 

Nevşehir Kardelen Koleji Rehber Öğretmeni Numan Deniz tarafından öğrencilere “Sınava Hazırlık, Zaman Yönetimi ve Verimli Ders Çalışma Teknikleri”  konulu seminer verildi.

 

Kardelen Koleji konferans salonunda gerçekleşen seminer, öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

 

Bütün öğrencilere örnek ders çalışma programının anlatıldığı seminerde; öğrenciler bir şeyler başarmak için öncelikle bir hedefe sahip olmayı ve bunu gerçekleştirmek için en önemli şeyin motivasyon olduğunu, her gün ders çalışmaya zaman ayırmanın, verimli çalışmanın temeli olduğunu öğrendi.

 

Verimli ders çalışma tekniklerini belirli başlıklar altında toplayan Numan Deniz, bu başlıkları hedef, amaç belirleme, planlı çalışma, zamanı verimli kullanma, zaman yönetimi şeklinde belirtti. Anlık sınav başarısının bütünüyle hayat başarısı olmadığı dile getiren hocamız, sunumunda zaman yönetiminin önemine de değindi.

 

Son olarak öğrencilere, başarılı olacaklarına inanarak; “Yaşamı ve ders çalışmayı sevmeli. Yapılacak çalışmaları asla ertelememeli. Belli aralıklarla kendinize zaman ayırmalısınız.’’ diyerek semineri sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.