Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji öğrencisi Galatasaray Futbol takımının altyapısına seçildi

SPOR 01.02.2024 - 10:37, Güncelleme: 01.02.2024 - 10:37
 

Kardelen Koleji öğrencisi Galatasaray Futbol takımının altyapısına seçildi

Özel Kardelen Koleji futbol takımında oynayan 5.sınıf öğrencisi Çınar Kahraman, Galatasaray Futbol Kulübü altyapısına davet edildi.
  Özel Kardelen Koleji eğitimdeki başarılarının yanı sıra sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kardelen Koleji futbol takımında oynayan 5.sınıf öğrencisi İsmail Çınar Kahraman, Galatasaray Futbol Takımı altyapısına seçilerek burada antrenmanlara başladı. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Kardelen Eğitim Kurumları Ortaokul 5. sınıf öğrencimiz İsmail Çınar Kahraman okulumuz futbol takımında gösterdiği başarıları ile daha önce de davet edildiği Galatasaray Futbol Kulübü Altyapı seçmelerinde 2 aşamalı elemeleri geçmiş ve resmen altyapı için antrenmanlara başlamıştır. Bu hafta Florya Metin Oktay Tesislerinde antrenmanlara başlayan öğrencimize başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.  
Özel Kardelen Koleji futbol takımında oynayan 5.sınıf öğrencisi Çınar Kahraman, Galatasaray Futbol Kulübü altyapısına davet edildi.

 

Özel Kardelen Koleji eğitimdeki başarılarının yanı sıra sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kardelen Koleji futbol takımında oynayan 5.sınıf öğrencisi İsmail Çınar Kahraman, Galatasaray Futbol Takımı altyapısına seçilerek burada antrenmanlara başladı.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Kardelen Eğitim Kurumları Ortaokul 5. sınıf öğrencimiz İsmail Çınar Kahraman okulumuz futbol takımında gösterdiği başarıları ile daha önce de davet edildiği Galatasaray Futbol Kulübü Altyapı seçmelerinde 2 aşamalı elemeleri geçmiş ve resmen altyapı için antrenmanlara başlamıştır. Bu hafta Florya Metin Oktay Tesislerinde antrenmanlara başlayan öğrencimize başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.