Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji öğrencileri ödüllendirildi

EĞİTİM 29.03.2024 - 15:29, Güncelleme: 29.03.2024 - 15:29
 

Kardelen Koleji öğrencileri ödüllendirildi

Nevşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta sonu yapılan AYT ve TYT deneme sınavlarına Kardelen Koleji öğrencileri damga vurdu.
  Nevşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta sonunda yapılan AYT ve TYT deneme sınavına Kardelen Koleji öğrencileri damga vurdu.  Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran dereceye giren Kardelen koleji öğrencilerini bugün düzenledikleri tören ile ödüllendirdi. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “ Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencileri Nevşehir Belediyesi tarafından il genelinde gerçekleştirilen deneme sınavına da damga vurdu.  Nevşehir Belediyesi tarafından açıklanan sonuçlara göre Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencileri İsmail Uğur Avcu TYT il 1.si, AYT il 2.si, Erdem Gündoğdu TYT il 3.sü derecelerini elde ettiler.  Ayrıca Nevşehir 3.lüğü,  7.liği,  9.luğu,  11.liği,  16.lığı,  24.lüğğ,  27.liği,  30.luğu,  33.lüğü,  35.liği ve 39.luğu sıralamalarını da elde eden Kardelenler, İlk 50'de 11 öğrenci, ilk 100'de 34 öğrenci, İlk 200'de 68 öğrenci derecelerini elde ederek sınava damga vurdular” ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta sonu yapılan AYT ve TYT deneme sınavlarına Kardelen Koleji öğrencileri damga vurdu.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta sonunda yapılan AYT ve TYT deneme sınavına Kardelen Koleji öğrencileri damga vurdu.  Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran dereceye giren Kardelen koleji öğrencilerini bugün düzenledikleri tören ile ödüllendirdi.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “ Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencileri Nevşehir Belediyesi tarafından il genelinde gerçekleştirilen deneme sınavına da damga vurdu.  Nevşehir Belediyesi tarafından açıklanan sonuçlara göre Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencileri İsmail Uğur Avcu TYT il 1.si, AYT il 2.si, Erdem Gündoğdu TYT il 3.sü derecelerini elde ettiler.  Ayrıca Nevşehir 3.lüğü,  7.liği,  9.luğu,  11.liği,  16.lığı,  24.lüğğ,  27.liği,  30.luğu,  33.lüğü,  35.liği ve 39.luğu sıralamalarını da elde eden Kardelenler, İlk 50'de 11 öğrenci, ilk 100'de 34 öğrenci, İlk 200'de 68 öğrenci derecelerini elde ederek sınava damga vurdular” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.