Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji kayak yarışmasına da damga vurdu

EĞİTİM 17.03.2023 - 14:36, Güncelleme: 17.03.2023 - 14:36
 

Kardelen Koleji kayak yarışmasına da damga vurdu

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Kayseri Erciyes Kayak Pistinde yapılan okullar arası Kayak Alp Disiplini yarışmasına Kardelen Koleji başarılarıyla yine damga vurdu.
  Kardelen Eğitim Kurumları’ndan yapılan açıklamada,  Birbirinden farklı sporcuların bulunduğu yarışmada tüm yeteneklerini ortaya koyan öğrencilerimiz stardı en iyi dereceyle göğüslediler. Kayak Alp Disiplini yarışmasında,  Küçük Erkekler kategorisinde Tarık Başbuğ birinciliği elde ederken, minikler kategorisinde Aslan Dinler ve Yaman Dinler ikinci ve üçüncülüğü elde etti” ifadelerine yer verildi. Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar yaptığı açıklamada, “Akademik faaliyetlerimize sistemli bir şekilde devam etmekle beraber herhangi bir sosyal alan ve etkinliğe ilgisi olup, çaba sarf eden tüm öğrencilerimizi okul olarak gereken tüm imkanları sonuna kadar kullanarak destekliyoruz ve hep destekleyeceğiz. Özellikle öğrencilerimizin kaydettiği bu başarılarda emeği olan değerli velilerimizi ve öğretmenlerimizi ayrıca tebrik ediyorum’’ İfadelerini kullandı.        
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Kayseri Erciyes Kayak Pistinde yapılan okullar arası Kayak Alp Disiplini yarışmasına Kardelen Koleji başarılarıyla yine damga vurdu.

 

Kardelen Eğitim Kurumları’ndan yapılan açıklamada,  Birbirinden farklı sporcuların bulunduğu yarışmada tüm yeteneklerini ortaya koyan öğrencilerimiz stardı en iyi dereceyle göğüslediler.

Kayak Alp Disiplini yarışmasında,  Küçük Erkekler kategorisinde Tarık Başbuğ birinciliği elde ederken, minikler kategorisinde Aslan Dinler ve Yaman Dinler ikinci ve üçüncülüğü elde etti” ifadelerine yer verildi.

Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Burhan Kaynar yaptığı açıklamada, “Akademik faaliyetlerimize sistemli bir şekilde devam etmekle beraber herhangi bir sosyal alan ve etkinliğe ilgisi olup, çaba sarf eden tüm öğrencilerimizi okul olarak gereken tüm imkanları sonuna kadar kullanarak destekliyoruz ve hep destekleyeceğiz. Özellikle öğrencilerimizin kaydettiği bu başarılarda emeği olan değerli velilerimizi ve öğretmenlerimizi ayrıca tebrik ediyorum’’ İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.