Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumları ikinci yarıyıl veli toplantıları başladı

EĞİTİM 02.03.2023 - 10:58, Güncelleme: 02.03.2023 - 10:58
 

Kardelen Eğitim Kurumları ikinci yarıyıl veli toplantıları başladı

Özel Kardelen Koleji’nde 2022-2023 eğitim Öğretim yılının ikinci yarıyıl dönemi başlamasıyla birlikte öğrenci veli toplantıları başladı.
  Veli-öğretmen buluşmalarını başarının temel koşulu olarak kabul eden Kardelen Eğitim Kurumları, ev sahipliği yaptığı veli toplantılarının içeriği ve niteliği konusunda son derece hassas davranarak organize ettiği 2022-2023 eğitim-öğretim yılı 2. dönem veli toplantısını 8. sınıf öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Velilerimiz, önce sınıf öğretmenlerimiz daha sonra da branş öğretmenlerimizle bir araya gelerek bire bir görüşmek suretiyle karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Gerçekleştirilen görüşmelerde öğrencilerin akademik performansları ve kişisel gelişimleri değerlendirildi. Toplantının bitiminde bir değerlendirme yapan Okul Müdürümüz Burhan Kaynar, veli toplantılarının önemine değinerek, toplantıya yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı velilerimize teşekkürlerini iletti” ifadelerine yer verildi.  
Özel Kardelen Koleji’nde 2022-2023 eğitim Öğretim yılının ikinci yarıyıl dönemi başlamasıyla birlikte öğrenci veli toplantıları başladı.

 

Veli-öğretmen buluşmalarını başarının temel koşulu olarak kabul eden Kardelen Eğitim Kurumları, ev sahipliği yaptığı veli toplantılarının içeriği ve niteliği konusunda son derece hassas davranarak organize ettiği 2022-2023 eğitim-öğretim yılı 2. dönem veli toplantısını 8. sınıf öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Velilerimiz, önce sınıf öğretmenlerimiz daha sonra da branş öğretmenlerimizle bir araya gelerek bire bir görüşmek suretiyle karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Gerçekleştirilen görüşmelerde öğrencilerin akademik performansları ve kişisel gelişimleri değerlendirildi. Toplantının bitiminde bir değerlendirme yapan Okul Müdürümüz Burhan Kaynar, veli toplantılarının önemine değinerek, toplantıya yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı velilerimize teşekkürlerini iletti” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.