Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karapınar belediyesinden Korona virüs bilgilendirmesi

İLÇELER 02.05.2020 - 10:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar belediyesinden Korona virüs bilgilendirmesi

Karapınar Belediyesi, kasaba halkını Korona virüse karşın uyarıp, bilgilendiriyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediyesi, kasaba halkını Korona virüse karşın uyarıp, bilgilendiriyor.   Belediye Başkanı Yasin Güneş’in talimatıyla kasabanın değişik yerleşim alanlarında bulunan bilbordlara asılan uyarılarda Korona virüsten korunmanın yöntemleri de anlatılıyor.   Söz konusu uyarılarda kasaba halkının özellikle sosyal izolasyona dikkat etmeleri gerektiği, hijyen kurallarına uymaları gerektiği, hastalığın nasıl bulaştığı ve Korona virüs salgınıyla ilgili sıkça sorulan soruların cevaplarına da yer veriliyor.
Karapınar Belediyesi, kasaba halkını Korona virüse karşın uyarıp, bilgilendiriyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediyesi, kasaba halkını Korona virüse karşın uyarıp, bilgilendiriyor.

 

Belediye Başkanı Yasin Güneş’in talimatıyla kasabanın değişik yerleşim alanlarında bulunan bilbordlara asılan uyarılarda Korona virüsten korunmanın yöntemleri de anlatılıyor.

 

Söz konusu uyarılarda kasaba halkının özellikle sosyal izolasyona dikkat etmeleri gerektiği, hijyen kurallarına uymaları gerektiği, hastalığın nasıl bulaştığı ve Korona virüs salgınıyla ilgili sıkça sorulan soruların cevaplarına da yer veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.