Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir'de fırın denetimleri sürüyor

İLÇELER 02.05.2020 - 10:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'de fırın denetimleri sürüyor

Gülşehir Belediyesi Korona virüs salgını nedeniyle ilçede yoğun bir denetim çalışması da sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi Korona virüs salgını nedeniyle ilçede yoğun bir denetim çalışması da sürdürüyor.   Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede faaliyet gösteren fırınlarda pide gramaj, fiyat, maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarıyla ilgili denetimler yapan Gülşehir Belediyesi zabıta ekiplerine emniyet kuvvetleri de eşlik ediyor.   Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, “Korona virüs salgını nedeniyle ilçe halkımızın sağlıklı gıda tüketimine büyük önem veriyoruz. İlk günden itibaren ilçemizde gıda üretimi yapan tüm işletmelerimize yönelik yaptığımız denetimler aralıksız devam edecek. Her şey Gülşehir halkımızın sağlığı için” açıklamalarında bulundu.
Gülşehir Belediyesi Korona virüs salgını nedeniyle ilçede yoğun bir denetim çalışması da sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi Korona virüs salgını nedeniyle ilçede yoğun bir denetim çalışması da sürdürüyor.

 

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede faaliyet gösteren fırınlarda pide gramaj, fiyat, maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarıyla ilgili denetimler yapan Gülşehir Belediyesi zabıta ekiplerine emniyet kuvvetleri de eşlik ediyor.

 

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, “Korona virüs salgını nedeniyle ilçe halkımızın sağlıklı gıda tüketimine büyük önem veriyoruz. İlk günden itibaren ilçemizde gıda üretimi yapan tüm işletmelerimize yönelik yaptığımız denetimler aralıksız devam edecek. Her şey Gülşehir halkımızın sağlığı için” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.