Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Belediyesi kum ocağı hizmete girdi

BELEDİYELER 19.07.2023 - 09:33, Güncelleme: 19.07.2023 - 09:33
 

Karapınar Belediyesi kum ocağı hizmete girdi

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediyeye ait kum ocağı hizmet vermeye başladı.
  Günlük 400 ton kapasiteli kum ocağı sayesinde hem belediyenin inşaat işlerinde büyük kolaylık ve maliyet düşüşü yaşadıklarını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, bu kum ocağı sayesinde belediyeye gelir sağlandığını belirtti.   Başkan Güneş, "Belediye olarak kum ocağı işletmesi açarak, kasabamız hizmetlerine bir yenisini daha sunduk. Aynı zamanda bu kum ocağımız sayesinde Belediyemize bir katma değer kazandırarak ekonomik anlamda gelir elde ediyoruz. Günlük 400 ton üretim kapasitesi olan kum ocağımızda 03-05 sıva kumu üretimi yapıyoruz. Bu işletmemiz ile birlikte istihdam da sağlıyoruz. Kasabamıza, şehrimize, belediyemize hayırlı olsun" dedi.  
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediyeye ait kum ocağı hizmet vermeye başladı.

 

Günlük 400 ton kapasiteli kum ocağı sayesinde hem belediyenin inşaat işlerinde büyük kolaylık ve maliyet düşüşü yaşadıklarını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, bu kum ocağı sayesinde belediyeye gelir sağlandığını belirtti.  

Başkan Güneş, "Belediye olarak kum ocağı işletmesi açarak, kasabamız hizmetlerine bir yenisini daha sunduk. Aynı zamanda bu kum ocağımız sayesinde Belediyemize bir katma değer kazandırarak ekonomik anlamda gelir elde ediyoruz. Günlük 400 ton üretim kapasitesi olan kum ocağımızda 03-05 sıva kumu üretimi yapıyoruz. Bu işletmemiz ile birlikte istihdam da sağlıyoruz. Kasabamıza, şehrimize, belediyemize hayırlı olsun" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.