Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozaklı Belediye Başkanı Kabukçuoğlu'ndan forma hediyesi

İLÇELER 19.07.2023 - 08:25, Güncelleme: 19.07.2023 - 08:25
 

Kozaklı Belediye Başkanı Kabukçuoğlu'ndan forma hediyesi

NEVŞEHİR(MHA) Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, yaz spor okullarına katılanlara forma hediye etti.
  Kabukçuoğlu, "Çocukların spor, eğlence ve eğitim ile dopdolu bir yaz dönemi geçirmelerine olanak sağlayarak 11 branşta kurs açan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz çalışanlarına ve Müdürümüz Deniz Hacibekiroğlu’na teşekkür ediyorum. Yaz okullarına yoğun ilgi gösteren kardeşlerimizle bir araya gelip formalarını hediye ettik" diye konuştu.   İlçede Futbol, Basketbol, Voleybol, Atletizm, Bedminton, Jimnastik, Yüzme, Muay thai, Masa tenisi, Oryantasyon ve Hentbol branşlarında kurslar açıldı.
NEVŞEHİR(MHA) Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, yaz spor okullarına katılanlara forma hediye etti.

 

Kabukçuoğlu, "Çocukların spor, eğlence ve eğitim ile dopdolu bir yaz dönemi geçirmelerine olanak sağlayarak 11 branşta kurs açan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz çalışanlarına ve Müdürümüz Deniz Hacibekiroğlu’na teşekkür ediyorum. Yaz okullarına yoğun ilgi gösteren kardeşlerimizle bir araya gelip formalarını hediye ettik" diye konuştu.  

İlçede Futbol, Basketbol, Voleybol, Atletizm, Bedminton, Jimnastik, Yüzme, Muay thai, Masa tenisi, Oryantasyon ve Hentbol branşlarında kurslar açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.