Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar Belediye Başkanı Güneş'ten eğitime destek

EĞİTİM 11.09.2023 - 14:49, Güncelleme: 11.09.2023 - 14:49
 

Karapınar Belediye Başkanı Güneş'ten eğitime destek

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasabadaki anasınıfı öğrencilerinin tamamının kırtasiye masraflarını karşılayarak ilk ders saatinde öğrencileri hediyeleri ile karşıladı.
  Başkan Güneş, "Öncelikle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin eğitim öğretim yılının hayırlı, sağlıklı bir şekilde geçmesini dilerim. Eğitim hayatına adım atan, okula ilk defa başlamış olan tüm anasınıfı öğrencilerimizin sene başındaki kırtasiye masraflarını karşılayarak ailelerimize bir nebze olsun yardımcı olmaya çalıştık. Eğitim hayatının temeli olan anasınıfı ile çocuklarımızın  eğitimlerini tamamlayıp eksiksiz bir şekilde ilkokula başlamalarını hedeflemekteyiz. Göreve geldiğim günden şimdiye kadar belediyemiz olarak okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık, bundan sonra da yine kasabamızda ki öğrencilerin eğitim fırsatından tam anlamıyla faydalanabilmeleri için gerekeni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz" dedi.  Okul müdürleri Mustafa Öncül ve Murat Yıldırım başkan Güneş'e destekleri ve hizmetleri için teşekkür ettiler. 
NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kasabadaki anasınıfı öğrencilerinin tamamının kırtasiye masraflarını karşılayarak ilk ders saatinde öğrencileri hediyeleri ile karşıladı.

 

Başkan Güneş, "Öncelikle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin eğitim öğretim yılının hayırlı, sağlıklı bir şekilde geçmesini dilerim. Eğitim hayatına adım atan, okula ilk defa başlamış olan tüm anasınıfı öğrencilerimizin sene başındaki kırtasiye masraflarını karşılayarak ailelerimize bir nebze olsun yardımcı olmaya çalıştık. Eğitim hayatının temeli olan anasınıfı ile çocuklarımızın  eğitimlerini tamamlayıp eksiksiz bir şekilde ilkokula başlamalarını hedeflemekteyiz. Göreve geldiğim günden şimdiye kadar belediyemiz olarak okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık, bundan sonra da yine kasabamızda ki öğrencilerin eğitim fırsatından tam anlamıyla faydalanabilmeleri için gerekeni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz" dedi. 

Okul müdürleri Mustafa Öncül ve Murat Yıldırım başkan Güneş'e destekleri ve hizmetleri için teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.