Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Çalışkan, Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

SİYASET 11.09.2023 - 13:05, Güncelleme: 11.09.2023 - 13:05
 

Milletvekili Çalışkan, Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek burada tedavileri devam eden vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan haftanın ilk gününe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek başlarken burada tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.  Milletvekili Çalışkan açıklamasında, “Nevşehir Devlet Hastanemizdeyiz. Haftanın ilk gününde, sağlık alanında özveriyle çalışan hastanemizi ziyaret ettik. İl Sağlık Müdürümüz, Başhekimimiz ve tüm kurum yöneticileriyle birlikte acil servisi ziyaret edip, hemşerilerimizin öneri ve taleplerini içtenlikle dinledik. Sorunları en kısa sürede çözmek ve talepleri karşılamak için elbirliğiyle çaba sarf edeceğiz. Rabbim, tüm hastalarımıza şifalar versin” dedi.    
AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek burada tedavileri devam eden vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan haftanın ilk gününe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek başlarken burada tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.  Milletvekili Çalışkan açıklamasında, “ Nevşehir Devlet Hastanemizdeyiz. Haftanın ilk gününde, sağlık alanında özveriyle çalışan hastanemizi ziyaret ettik. İl Sağlık Müdürümüz, Başhekimimiz ve tüm kurum yöneticileriyle birlikte acil servisi ziyaret edip, hemşerilerimizin öneri ve taleplerini içtenlikle dinledik. Sorunları en kısa sürede çözmek ve talepleri karşılamak için elbirliğiyle çaba sarf edeceğiz. Rabbim, tüm hastalarımıza şifalar versin” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.