Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya'da turistler, Ramazan Bayramı'nı gökyüzünde kutladı

GÜNCEL 21.04.2023 - 09:06, Güncelleme: 21.04.2023 - 09:06
 

Kapadokya'da turistler, Ramazan Bayramı'nı gökyüzünde kutladı

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler, Kapadokya'da balonla gökyüzüne süzülerek Bayrama girmeyi tercih etti.
  Ramazan Bayramı tatili için ülkenin dört bir tarafından gelen yerli turistler, Kapadokya'da gün doğumu vaktinde düzenlenen sıcak hava balon turuna katıldı. Gökyüzünde rengarenk görüntü oluşturan onlarca sıcak hava balonu yaklaşık bir saat boyunca bölge semalarında süzüldü. Bazı yerli ve yabancı konuklar da peribacaları ve sıcak hava balonlarının oluşturduğu manzarada arazi araçlarıyla düzenlenen tura katılarak, mola alanlarında fotoğraf çektirdi.  
Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler, Kapadokya'da balonla gökyüzüne süzülerek Bayrama girmeyi tercih etti.

 

Ramazan Bayramı tatili için ülkenin dört bir tarafından gelen yerli turistler, Kapadokya'da gün doğumu vaktinde düzenlenen sıcak hava balon turuna katıldı. Gökyüzünde rengarenk görüntü oluşturan onlarca sıcak hava balonu yaklaşık bir saat boyunca bölge semalarında süzüldü.

Bazı yerli ve yabancı konuklar da peribacaları ve sıcak hava balonlarının oluşturduğu manzarada arazi araçlarıyla düzenlenen tura katılarak, mola alanlarında fotoğraf çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.