Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya’da havai fişek yasağını kimse umursamadı

GÜNCEL 01.01.2024 - 12:01, Güncelleme: 01.01.2024 - 12:01
 

Kapadokya’da havai fişek yasağını kimse umursamadı

Nevşehir Valiliği tarafından Kapadokya’da havai fişek atma yasağı açıklanmasının ardından yılbaşı gecesinde Uçhisar ve Göreme beldelerinde bu yasağı kimse umursamadı.
  Nevşehir Valiliği tarafından Kapadokya bölgesinde yılbaşı gecesinde havai fişek gösterisi yapılması yasaklandığı açıklanmıştı. Nevşehir Valiliği tarafından yapılan bu açıklamanın ardından ise yeni yıla ilk girdiğimiz dakikalarda Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar ve Göreme beldesinde hizmet veren bazı oteller nu yasağı hiçe sayarak dakikalarca havai fişek gösterisi yapması dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında yer alan Uçhisar ve Göreme beldelerinde Nevşehir Valiliği tarafından açıklanan yasak sonrasında havai fişek gösterisi yapan otellere ceza uygulanıp uygulanmadığı ise merak konusu oldu.
Nevşehir Valiliği tarafından Kapadokya’da havai fişek atma yasağı açıklanmasının ardından yılbaşı gecesinde Uçhisar ve Göreme beldelerinde bu yasağı kimse umursamadı.

 

Nevşehir Valiliği tarafından Kapadokya bölgesinde yılbaşı gecesinde havai fişek gösterisi yapılması yasaklandığı açıklanmıştı. Nevşehir Valiliği tarafından yapılan bu açıklamanın ardından ise yeni yıla ilk girdiğimiz dakikalarda Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar ve Göreme beldesinde hizmet veren bazı oteller nu yasağı hiçe sayarak dakikalarca havai fişek gösterisi yapması dikkatlerden kaçmadı.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında yer alan Uçhisar ve Göreme beldelerinde Nevşehir Valiliği tarafından açıklanan yasak sonrasında havai fişek gösterisi yapan otellere ceza uygulanıp uygulanmadığı ise merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.