Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Arı’dan duygusal paylaşım

SİYASET 29.01.2024 - 20:34, Güncelleme: 29.01.2024 - 20:34
 

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Arı’dan duygusal paylaşım

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı,29 Ocak 2021 tarihinde, üç yıl önce bugün düzenlediği basın toplantısı ile seçimle geldiği Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrıldığını açıklamıştı.
  Rasim Arı o gün düzenlediği basın toplantısında görevden ayrılışını şu cümleler ile ifade etmişti "21 aydır onur ve şerefle, başı dik bir şekilde hizmet ettiğim Nevşehir Belediye Başkanlığından istifa ediyorum. Biz görevimizi en iyi şekilde yaptık ve vaat ettiğim projelerin çoğunu bu kısa sürede gerçekleştirdik. Bu anlamda başımız dik, alnımız açıktır. Bana çıktığım bu yolda projelerim için oy veren vatandaşlarım, sizlerde gerçekleştiremediğim projeler için haklarınızı helal edin diyen Arı daha önce bahsetmiş olduğum gibi; siyasette, ticarette, bürokraside ayrılanların arkasından çok şey söylenir. Yani toplumdaki sevgimize, bu şehrin bize olan muhabbetine leke getirecek, kendileri veya yakınları aracılığıyla itibar suikastına kalkışırlarsa onları halka ve Hakk’a havale ediyorum." demişti. Nevşehir Belediyesi Başkan Adayı Rasim Arı görevden ayrılışının 3. yılında yapmış olduğu duygusal paylaşım herkesi duygulandırdı.
İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı,29 Ocak 2021 tarihinde, üç yıl önce bugün düzenlediği basın toplantısı ile seçimle geldiği Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrıldığını açıklamıştı.

 

Rasim Arı o gün düzenlediği basın toplantısında görevden ayrılışını şu cümleler ile ifade etmişti "21 aydır onur ve şerefle, başı dik bir şekilde hizmet ettiğim Nevşehir Belediye Başkanlığından istifa ediyorum. Biz görevimizi en iyi şekilde yaptık ve vaat ettiğim projelerin çoğunu bu kısa sürede gerçekleştirdik. Bu anlamda başımız dik, alnımız açıktır. Bana çıktığım bu yolda projelerim için oy veren vatandaşlarım, sizlerde gerçekleştiremediğim projeler için haklarınızı helal edin diyen Arı daha önce bahsetmiş olduğum gibi; siyasette, ticarette, bürokraside ayrılanların arkasından çok şey söylenir. Yani toplumdaki sevgimize, bu şehrin bize olan muhabbetine leke getirecek, kendileri veya yakınları aracılığıyla itibar suikastına kalkışırlarsa onları halka ve Hakk’a havale ediyorum." demişti.

Nevşehir Belediyesi Başkan Adayı Rasim Arı görevden ayrılışının 3. yılında yapmış olduğu duygusal paylaşım herkesi duygulandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.