Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti İl Başkanı Kuzeyli’den Lale Haber’e ziyaret

SİYASET 30.12.2022 - 15:58, Güncelleme: 30.12.2022 - 15:58
 

İYİ Parti İl Başkanı Kuzeyli’den Lale Haber’e ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli ve beraberindeki heyet CS Ajans bünyesinde faaliyetlerine devam eden Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.
İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli ve beraberindekiler CS Ajans bünyesinde hizmet veren Lale Haber internet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, 29 Ocak tarihinde yapılacak olan İl kongresi öncesi yaptıkları çalışmalardan bahsederken İYİ Parti’nin tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de büyümeye devam ettiğini ifade etti. Lale Haber internet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli ve beraberindekilere teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.
İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli ve beraberindeki heyet CS Ajans bünyesinde faaliyetlerine devam eden Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli ve beraberindekiler CS Ajans bünyesinde hizmet veren Lale Haber internet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, 29 Ocak tarihinde yapılacak olan İl kongresi öncesi yaptıkları çalışmalardan bahsederken İYİ Parti’nin tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de büyümeye devam ettiğini ifade etti.
Lale Haber internet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli ve beraberindekilere teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.