Sitenin sağında bir giydirme reklam

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ’tan Yeni yıl mesajı

SİYASET 30.12.2022 - 15:14, Güncelleme: 30.12.2022 - 15:58
 

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ’tan Yeni yıl mesajı

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan İBAŞ mesajında Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar yeni umutlar demektir dedi. “Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar yeni umutlar demektir. Bir yıla veda ederken; umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2023 yılında ilçemizi ve ülkemizi her yönden daha ileriye taşımanın heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Avanos’umuzun vizyonunun gelişmesi, modern ve daha yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve büyük mutluluklar getirmesi dileğiyle; herkesin yeni yılını tüm kalbimle kutluyorum.” Dedi.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan İBAŞ mesajında Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar yeni umutlar demektir dedi.

“Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar yeni umutlar demektir. Bir yıla veda ederken; umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2023 yılında ilçemizi ve ülkemizi her yönden daha ileriye taşımanın heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Avanos’umuzun vizyonunun gelişmesi, modern ve daha yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecek.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve büyük mutluluklar getirmesi dileğiyle; herkesin yeni yılını tüm kalbimle kutluyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.