Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Ne Zaman Bitecek?

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2014 - 19:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Ne Zaman Bitecek?

NEVŞEHİR(MHA) Tamamlandığında Nevşehir’e son yıllarda kazandırılmış olan en önemli spor yatırımlarından biri olacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yeniden ihale süreci yaşanıyor.   Edinilen bilgiye göre; söz konusu yarı olimpik yüzme havuzunun inşasını üstlenen yüklenici firma işi tamamlayamadı. Son aşamaya getirilen ve belirlenen süresinin öncesinde teslim edilebileceği ifade edilen havuz ne yazık ki ikinci bir ihale yapılmasına kaldı.   Gençlik Spor Bakanlığının ihalesini yapması dolayısıyla Ankara’dan gelen bir heyetin inşaatın son durumunu incelemesinin ardından şimdi yeniden ihale süreci başlatılacak. Bu sürecin tamamlanmasının ve yeni yüklenici firmanın işe başlamasıyla birlikte muhtemelen olimpik havuzun önümüzdeki yılın ilk aylarına kadar teslimi gecikebilecek.   Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç’ın temelini attığı yarı olimpik yüzme havuzunun fiziki gerçekleşmesi iki ay öncesine kadar istenilen seviyesinin üzerine çıkarken, tamamlanarak hizmete girmesi durumunda tesis son 10 yılda ilimize kazandırılmış olan en önemli spor yatırımların başında yer alacak.   İlimizde yüzme sporlarında Milli Sporcularında yetiştirilmesine imkan sağlayacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun hızlı ilerlerken bir den bire durması bu yatırımın tamamlanmasını büyük bir sabırsızlıkla bekleyen gençleri üzdü. Nevşehir'de yapımı hızla devam eden ancak biranda çalışmaların durduğu yarı olimpik yüzme havuzunun ne zaman bitecceği ise merak konusu oldu.
NEVŞEHİR(MHA) Tamamlandığında Nevşehir’e son yıllarda kazandırılmış olan en önemli spor yatırımlarından biri olacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yeniden ihale süreci yaşanıyor.
 
Edinilen bilgiye göre; söz konusu yarı olimpik yüzme havuzunun inşasını üstlenen yüklenici firma işi tamamlayamadı. Son aşamaya getirilen ve belirlenen süresinin öncesinde teslim edilebileceği ifade edilen havuz ne yazık ki ikinci bir ihale yapılmasına kaldı.
 
Gençlik Spor Bakanlığının ihalesini yapması dolayısıyla Ankara’dan gelen bir heyetin inşaatın son durumunu incelemesinin ardından şimdi yeniden ihale süreci başlatılacak. Bu sürecin tamamlanmasının ve yeni yüklenici firmanın işe başlamasıyla birlikte muhtemelen olimpik havuzun önümüzdeki yılın ilk aylarına kadar teslimi gecikebilecek.
 
Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç’ın temelini attığı yarı olimpik yüzme havuzunun fiziki gerçekleşmesi iki ay öncesine kadar istenilen seviyesinin üzerine çıkarken, tamamlanarak hizmete girmesi durumunda tesis son 10 yılda ilimize kazandırılmış olan en önemli spor yatırımların başında yer alacak.
 
İlimizde yüzme sporlarında Milli Sporcularında yetiştirilmesine imkan sağlayacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun hızlı ilerlerken bir den bire durması bu yatırımın tamamlanmasını büyük bir sabırsızlıkla bekleyen gençleri üzdü. Nevşehir'de yapımı hızla devam eden ancak biranda çalışmaların durduğu yarı olimpik yüzme havuzunun ne zaman bitecceği ise merak konusu oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.