Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sağlık-Sen’de Delege Seçimi Yapıldı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2014 - 19:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sağlık-Sen’de Delege Seçimi Yapıldı

NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığında delege seçimi yapıldı.   18 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan Şube Başkanı ve yönetimi seçimleri öncesinde yapılan delege seçimlerinin büyük bir olgunluk içerisinde geçtiğine dikkat çeken Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkan Hakan Gündüzpolat, seçimin son derece demokratik koşullarda yapılmasının sağlık çalışanlarının bu konudaki olgunluğunu da ortaya koyduğunu ifade etti.
NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığında delege seçimi yapıldı.
 
18 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan Şube Başkanı ve yönetimi seçimleri öncesinde yapılan delege seçimlerinin büyük bir olgunluk içerisinde geçtiğine dikkat çeken Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkan Hakan Gündüzpolat, seçimin son derece demokratik koşullarda yapılmasının sağlık çalışanlarının bu konudaki olgunluğunu da ortaya koyduğunu ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.