Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Okullarda Egzersiz Projesi Başladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2014 - 15:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Okullarda Egzersiz Projesi Başladı

Proje Kapsamında belirlenecek olan sınıflarda sınıf öğretmenleri veya derse giren bölüm dersi öğretmenlerle birlikte ders arasında yapılacak olan 3-5 dakikalık egzersizler yer alıyor.     Projenin amacı; Ders saati içerisinde dersin ortasında 3-5 dakika öğrencilere yaptırılacak olan 5-6 egzersiz hareketleriyle öğrencilerin derse daha iyi konsantre olmalarını sağlamak, öğrenme düzeylerini arttırılmasına ve dikkatlerini toplamalarına yardımcı olmak.  Proje 26 Mart – 25 Nisan tarihleri arasında uygulanacak ve sonrasında okullardan projenin öğrencilerin üzerinde ne gibi etkileri olduğunu, faydalı olup olmadığı konusunda fikirleri yazılı olarak  alınacaktır. 

Proje Kapsamında belirlenecek olan sınıflarda sınıf öğretmenleri veya derse giren bölüm dersi öğretmenlerle birlikte ders arasında yapılacak olan 3-5 dakikalık egzersizler yer alıyor.    

Projenin amacı; Ders saati içerisinde dersin ortasında 3-5 dakika öğrencilere yaptırılacak olan 5-6 egzersiz hareketleriyle öğrencilerin derse daha iyi konsantre olmalarını sağlamak, öğrenme düzeylerini arttırılmasına ve dikkatlerini toplamalarına yardımcı olmak. 

Proje 26 Mart – 25 Nisan tarihleri arasında uygulanacak ve sonrasında okullardan projenin öğrencilerin üzerinde ne gibi etkileri olduğunu, faydalı olup olmadığı konusunda fikirleri yazılı olarak  alınacaktır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.