Sitenin sağında bir giydirme reklam

Varol Canlı Yayında Soruları Yanıtladı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2014 - 15:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Varol Canlı Yayında Soruları Yanıtladı

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol Kapadokya TV'de Behçet alkan tarafından hazırlanıp sunulan Haber Ötesi programının konuğu idi. Varol katılmış olduğu Haber Ötesi programında merak edilen tüm sorulara cevap verdi.   MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, "Belediye Başkanının yetkileri çok büyük. Dolayısıyla bu kadar yetkili belediye başkanı iyi bir yönetici olursa bulunduğu çevreyi ihya eder, geliştirir. Kötü bir yönetici olursa bulunduğu yeri çirkinleştirir, imha eder" dedi. Türkiye'deki denetleme mekanizmasının iyi olmadığını kaydeden Varol, "Belediye başkanı yetkisini sivil toplum kuruluşlarıyla, üniversitelerle, meslek odalarıyla paylaşarak kullanmalıdır. Tek başınıza karar verirseniz bugün Nevşehir'imizde olduğu gibi, Türkiye'nin en borçlu belediyeleri arasında Nevşehir Belediyesi olur. Yapılan yatırımların bir çoğu da atıl olur" dedi.   Ünver Artık Yoruldu Nevşehir'in farklı bir yönetime ihtiyaç duyduğunu, Ünver'in 10 yıldır hizmet ettiğini ifade eden Varol, "Güzel şeyler de yaptı. Ama artık yoruldu. Bu 10 yıllık sürece baktığımız zaman Nevşehir kimliği ortadan kaybolmuş,Tarihi değerleri kalesi,çeşmeleri elden gitmiş insanların mutlu olmadığı bir Nevşehir var önümüzde. Yap bozlarla deneme tahtasına çevrilmiş elindeki kaynağı hoyratca kullanan bir anlayışla Kimsenin fikri alınmadığı zaman yaşayanlarda kendini kente ait hissetmiyor. Şehirlerde ortak bir yaşam vardır. Ortak yaşam da ortak akılla kurulur" diye konuştu. 10 yıllık bir Belediye Başkanın 2014 Yerel seçimleri için Nevşehir halkına yapacakları projeleri anlattığı kitapçığı da ağır bir dille eleştiren Varol,İşte bu Ünver e hiç yakışmadı...Ya bizi ciddiye almadı yada bizleri salak yerine koyuyor dedi. Ünver'in kitapçığında yer alan projeleri içinde sadece iki alt üst geçitle bir kaç rötuşun yer aldığı projelerle mi 2023 e hazırlanacak bu şehir? Nevşehir'deki su sorununa değinen Varol, Allah kısmet ederde 31 Mart ta gelirsek söz veriyorum Halkımızın içinde olmaya,Bürokrasi Siyasilerle son derece medeni şekilde Nevşehir için iyi ilişkiler içerisinde olacağımıza ve bu şehre en güzel hizmet için hazırladığımız projelerle vatandaşlarımızın layık olduğu hizmetleri getireceğiz.Kaynaklarımız mevcut elimizdeki kaynakların en güzel şekilde kullanılmasıyla çözümlenebileceğine inanıyorum. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ile bir problem yaşanmayacaktır. Ben inanıyorum ki onlarda bizler ile çalışmaktan mutlu olacaktır. Çünkü sürekli çalışan ve sürekli proje üreten bir belediye başkanı ile karışılacaklardır''ifadelerini kullandı
MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol Kapadokya TV'de Behçet alkan tarafından hazırlanıp sunulan Haber Ötesi programının konuğu idi. Varol katılmış olduğu Haber Ötesi programında merak edilen tüm sorulara cevap verdi.
 
MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, "Belediye Başkanının yetkileri çok büyük. Dolayısıyla bu kadar yetkili belediye başkanı iyi bir yönetici olursa bulunduğu çevreyi ihya eder, geliştirir. Kötü bir yönetici olursa bulunduğu yeri çirkinleştirir, imha eder" dedi.
Türkiye'deki denetleme mekanizmasının iyi olmadığını kaydeden Varol, "Belediye başkanı yetkisini sivil toplum kuruluşlarıyla, üniversitelerle, meslek odalarıyla paylaşarak kullanmalıdır. Tek başınıza karar verirseniz bugün Nevşehir'imizde olduğu gibi, Türkiye'nin en borçlu belediyeleri arasında Nevşehir Belediyesi olur. Yapılan yatırımların bir çoğu da atıl olur" dedi.
 
Ünver Artık Yoruldu
Nevşehir'in farklı bir yönetime ihtiyaç duyduğunu, Ünver'in 10 yıldır hizmet ettiğini ifade eden Varol, "Güzel şeyler de yaptı. Ama artık yoruldu. Bu 10 yıllık sürece baktığımız zaman Nevşehir kimliği ortadan kaybolmuş,Tarihi değerleri kalesi,çeşmeleri elden gitmiş insanların mutlu olmadığı bir Nevşehir var önümüzde. Yap bozlarla deneme tahtasına çevrilmiş elindeki kaynağı hoyratca kullanan bir anlayışla Kimsenin fikri alınmadığı zaman yaşayanlarda kendini kente ait hissetmiyor. Şehirlerde ortak bir yaşam vardır. Ortak yaşam da ortak akılla kurulur" diye konuştu.

10 yıllık bir Belediye Başkanın 2014 Yerel seçimleri için Nevşehir halkına yapacakları projeleri anlattığı kitapçığı da ağır bir dille eleştiren Varol,İşte bu Ünver e hiç yakışmadı...Ya bizi ciddiye almadı yada bizleri salak yerine koyuyor dedi.
Ünver'in kitapçığında yer alan projeleri içinde sadece iki alt üst geçitle bir kaç rötuşun yer aldığı projelerle mi 2023 e hazırlanacak bu şehir?

Nevşehir'deki su sorununa değinen Varol, Allah kısmet ederde 31 Mart ta gelirsek söz veriyorum Halkımızın içinde olmaya,Bürokrasi Siyasilerle son derece medeni şekilde Nevşehir için iyi ilişkiler içerisinde olacağımıza ve bu şehre en güzel hizmet için hazırladığımız projelerle vatandaşlarımızın layık olduğu hizmetleri getireceğiz.Kaynaklarımız mevcut elimizdeki kaynakların en güzel şekilde kullanılmasıyla çözümlenebileceğine inanıyorum. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ile bir problem yaşanmayacaktır. Ben inanıyorum ki onlarda bizler ile çalışmaktan mutlu olacaktır. Çünkü sürekli çalışan ve sürekli proje üreten bir belediye başkanı ile karışılacaklardır''ifadelerini kullandı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.