Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları Hazırlanıyor

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2014 - 15:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları Hazırlanıyor

AK Parti İlçe ve belde belediye başkan adayları şimdi ise Perşembe akşamına kadar belediye meclis üyelerini verecekler. AK Parti İl Başkanlığı’na teslim edilecek olan belediye meclis üyesi adayları İl Başkanlığı tarafından da AK Parti Genel Merkezi’ne onayına gönderecek. AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarına ayrıca meclis üyesi olarak beldelerde bir bayan ilçelerde ise iki bayan yazma zorunluluğu getirildi. AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığına teslim edilecek olan belediye meclis üyesi adayları ise AK Parti Genel Merkezi tarafından tıpkı belediye başkan adayları gibi ince eleyip sık dokunulacak. AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanan belediye meclis üyesi adayları ise önümüzde ki günlerde kamu oyu ile de paylaşılması bekleniyor.  
AK Parti İlçe ve belde belediye başkan adayları şimdi ise Perşembe akşamına kadar belediye meclis üyelerini verecekler. AK Parti İl Başkanlığı’na teslim edilecek olan belediye meclis üyesi adayları İl Başkanlığı tarafından da AK Parti Genel Merkezi’ne onayına gönderecek.

AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarına ayrıca meclis üyesi olarak beldelerde bir bayan ilçelerde ise iki bayan yazma zorunluluğu getirildi.

AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığına teslim edilecek olan belediye meclis üyesi adayları ise AK Parti Genel Merkezi tarafından tıpkı belediye başkan adayları gibi ince eleyip sık dokunulacak. AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanan belediye meclis üyesi adayları ise önümüzde ki günlerde kamu oyu ile de paylaşılması bekleniyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.