Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP Nar Belediye Başkan Adayını Tanıttı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2014 - 15:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Nar Belediye Başkan Adayını Tanıttı

MHP Nevşehir İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Göksel Taşçıi Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, Nar Belediye Başkan Adayı Bilal Altunbaş ve partililer katıldı. MHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Göksel Taşçı Merkez ilçeye bağlı Nar Belediye Başkan adayımızı tanıtım toplantısına hoş geldiniz diye konuştu. MHP İl Başkanı Taşçı, ‘’Hepiniz davetimize hoş geldiniz. Bugün burada toplanmamızın sebebi merkeze bağlı Nar Kasabası Belediye Başkan adayımızın kamu oyuna ve partililerin duyurulması adına yaptığımız çalışmalar neticesinde MHP’yi Nar Kasabası’nda inşallah temsil edecek arkadaşımızı hem Nar Kasabasına hem Nevşehir’imizin güzide insanı Bilal Altunbaş’ın adaylığını ilan ediyoruz. Nevşehir’imize, Nar Kasabamıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Cenabı Allah inşallah seçilmeyi nasip eder. Seçilmesi için elimizden gelen tüm gayretleri hep birlikte el birliği ile sarf edeceğiz. Nasip olursa da Nar Kasabasında Bilal Altunbaş kardeşimiz ile kazanacağız’’ diye konuştu. MHP Nar Belediye Başkan Adayı Bilal Altunbaş ise burada yaptığı konuşmada Allah inşallah bu görevi bizlere nasip eder derken şunları kaydetti. ‘’Bugün buraya Başkanımın da ifade ettiği gibi hizmet amaçlı çıktığımız yolda MHP’nin Nar Kasabasında bayrağını dikmek bizim boynumuzun borcu olmuştur. Bizim amacımız hizmet. Peygamber Efendimiz buyuruyor ki ortada bir haksızlık gördüğünüz zaman elinizle düzeltin. Gücünüz yetmiyorsa dilinizle düzeltin ona da gücünüz yetmiyorsa kalbiniz ile buğuz edin. Bu da imanın en büyük zayıf noktası buyuruyor. Biz çıktığımız bu yolda bir haksızlık gördük, bir zulüm gördük ve elimizle düzeltme imkanı bulduk. Bu bulduğumuz imkanı bizlere teveccühleri ile gösteren kıymetli arkadaşlarıma, hizmet yolunda beraber yürüdüğümüz arkadaşlarıma, kıymetli İl ve İlçe Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Herkesten bu konuda dua bekliyoruz.’’
MHP Nevşehir İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Göksel Taşçıi Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, Nar Belediye Başkan Adayı Bilal Altunbaş ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Göksel Taşçı Merkez ilçeye bağlı Nar Belediye Başkan adayımızı tanıtım toplantısına hoş geldiniz diye konuştu. MHP İl Başkanı Taşçı, ‘’Hepiniz davetimize hoş geldiniz. Bugün burada toplanmamızın sebebi merkeze bağlı Nar Kasabası Belediye Başkan adayımızın kamu oyuna ve partililerin duyurulması adına yaptığımız çalışmalar neticesinde MHP’yi Nar Kasabası’nda inşallah temsil edecek arkadaşımızı hem Nar Kasabasına hem Nevşehir’imizin güzide insanı Bilal Altunbaş’ın adaylığını ilan ediyoruz. Nevşehir’imize, Nar Kasabamıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Cenabı Allah inşallah seçilmeyi nasip eder. Seçilmesi için elimizden gelen tüm gayretleri hep birlikte el birliği ile sarf edeceğiz. Nasip olursa da Nar Kasabasında Bilal Altunbaş kardeşimiz ile kazanacağız’’ diye konuştu.

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Bilal Altunbaş ise burada yaptığı konuşmada Allah inşallah bu görevi bizlere nasip eder derken şunları kaydetti.

‘’Bugün buraya Başkanımın da ifade ettiği gibi hizmet amaçlı çıktığımız yolda MHP’nin Nar Kasabasında bayrağını dikmek bizim boynumuzun borcu olmuştur. Bizim amacımız hizmet. Peygamber Efendimiz buyuruyor ki ortada bir haksızlık gördüğünüz zaman elinizle düzeltin. Gücünüz yetmiyorsa dilinizle düzeltin ona da gücünüz yetmiyorsa kalbiniz ile buğuz edin. Bu da imanın en büyük zayıf noktası buyuruyor. Biz çıktığımız bu yolda bir haksızlık gördük, bir zulüm gördük ve elimizle düzeltme imkanı bulduk. Bu bulduğumuz imkanı bizlere teveccühleri ile gösteren kıymetli arkadaşlarıma, hizmet yolunda beraber yürüdüğümüz arkadaşlarıma, kıymetli İl ve İlçe Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Herkesten bu konuda dua bekliyoruz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.