Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜRSAB heyetinden ziyaretler

NEVŞEHİR 23.02.2021 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TÜRSAB heyetinden ziyaretler

TÜRSAB Bölge Başkanı Talip Aldemir ve beraberindeki heyet bölgenin önemli turistik tesislerinden Yunak Evleri ve Kayakapı otellerini ziyaret ederken, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'i de ziyaret ettiler.
  NEVŞEHİR(MHA) TÜRSAB Bölge Başkanı Talip Aldemir ve beraberindeki heyet bölgenin önemli turistik tesislerinden Yunak Evleri ve Kayakapı otellerini ziyaret ederken, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'i de ziyaret ettiler.     Söz konusu ziyaretlerde bölge turizmi ile ilgili istişarelerde bulunduklarını belirten TÜRSAB Kapadokya Bölge Başkanı Talip Aldemir, "Kapadokya’mızın yine en önemli tesislerinden Yunak Evleri otelini TÜRSAB Bölge başkanlarımızla değerli kardeşim Abdullah İnal'ın ev sahipliğinde ziyaret ettik. Bizlere göstermiş olduğu İlgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederiz. Yine aynı heyetle beraber bölgemizin en özel otellerinden Kayakapı otelini ve Kapadokya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Değerli dostum Yakup Dinler ‘i ziyaret ettik. Ev sahipliği ve hoş sohbeti için teşekkür ederiz" dedi.   
TÜRSAB Bölge Başkanı Talip Aldemir ve beraberindeki heyet bölgenin önemli turistik tesislerinden Yunak Evleri ve Kayakapı otellerini ziyaret ederken, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'i de ziyaret ettiler.

 

NEVŞEHİR(MHA) TÜRSAB Bölge Başkanı Talip Aldemir ve beraberindeki heyet bölgenin önemli turistik tesislerinden Yunak Evleri ve Kayakapı otellerini ziyaret ederken, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'i de ziyaret ettiler.  

 

Söz konusu ziyaretlerde bölge turizmi ile ilgili istişarelerde bulunduklarını belirten TÜRSAB Kapadokya Bölge Başkanı Talip Aldemir, "Kapadokya’mızın yine en önemli tesislerinden Yunak Evleri otelini TÜRSAB Bölge başkanlarımızla değerli kardeşim Abdullah İnal'ın ev sahipliğinde ziyaret ettik. Bizlere göstermiş olduğu İlgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederiz. Yine aynı heyetle beraber bölgemizin en özel otellerinden Kayakapı otelini ve Kapadokya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Değerli dostum Yakup Dinler ‘i ziyaret ettik. Ev sahipliği ve hoş sohbeti için teşekkür ederiz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.