Sitenin sağında bir giydirme reklam

NZO yönetiminden Başkan Dinç'e ziyaret

GÜNCEL 23.02.2021 - 09:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NZO yönetiminden Başkan Dinç'e ziyaret

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç'e makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç'e makamında ziyaret etti.     Oda Başkanı Kahraman Kaya, geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonrasında göreve gelen yönetim kurulu üyelerini İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç ile tanıştırırken, oda yönetimi olarak yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.     İl Genel Meclisi Başkanı Dinç, Oda Başkanı Kahraman Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.  
Nevşehir Ziraat Odası Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç'e makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç'e makamında ziyaret etti.  

 

Oda Başkanı Kahraman Kaya, geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonrasında göreve gelen yönetim kurulu üyelerini İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç ile tanıştırırken, oda yönetimi olarak yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.  

 

İl Genel Meclisi Başkanı Dinç, Oda Başkanı Kahraman Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.