Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Eroğlu, Nevşehir Belediyesini Ziyaret Etti

SİYASET 27.10.2017 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bakan Eroğlu, Nevşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
  Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.   DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım törenine katılmak üzere helikopter ile İl Jandarma Komutanlığı’na gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu burada Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı,İL Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay,AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar tarafından karşılandı.   Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu daha sonra Nevşehir Valiliğine geçerek burada anı defterini imzaladı ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’dan brifing aldı.   Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Nevşehir Valiliği ziyaretinin ardından Nevşehir Belediyesi’ne geçti.   Bakan Eroğlu Nevşehir Belediye binası önünde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve belediye yöneticileri tarafından karşılandı.   Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile oldukça sıkı çalışmalar içerisinde olduklarını belirtti. Ünver şöyle konuştu: “ Sayın bakanım, gerek şahsınızda gerekse bakanlık personelleriyle hemşehrilikten daha öte oldukça yakın ilişkiler içerisindeyiz. Ne zaman Ankara’ya gitsek sanki kendi evimizdeymişiz gibi bir yakın dostluklar oluşturuyoruz. Şahsınızda size ve bakanlık personellerinize teşekkür ediyoruz.” Dedi.   Ünver, Nevşehir içme suyu ile ilgili olarak 3 ana depo yapımı konusunda çalışmalar içerisinde olduklarını belirterek bu konuda destek çağrısında bulundu. Bakan Erdoğlu’da bakanlık kurmayları ile söz konusu yatırımlar için her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti.   Ünver ağaçlandırmaya yönelik çalışmalarla bugüne kadar önemli mesafelerin kat edildiğini belirterek, özellikle Ilhamur fidanı konusunda ciddi bir talep ile karşı karşıya olduklarını ifade etti. Bakan Eroğlu’da bu konuda gerekli işbirliğinin sağlanacağını kaydetti.   Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu daha sonra AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı da makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

 

DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım törenine katılmak üzere helikopter ile İl Jandarma Komutanlığı’na gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu burada Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı,İL Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay,AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar tarafından karşılandı.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu daha sonra Nevşehir Valiliğine geçerek burada anı defterini imzaladı ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’dan brifing aldı.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Nevşehir Valiliği ziyaretinin ardından Nevşehir Belediyesi’ne geçti.

 

Bakan Eroğlu Nevşehir Belediye binası önünde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve belediye yöneticileri tarafından karşılandı.

 

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile oldukça sıkı çalışmalar içerisinde olduklarını belirtti. Ünver şöyle konuştu: “ Sayın bakanım, gerek şahsınızda gerekse bakanlık personelleriyle hemşehrilikten daha öte oldukça yakın ilişkiler içerisindeyiz. Ne zaman Ankara’ya gitsek sanki kendi evimizdeymişiz gibi bir yakın dostluklar oluşturuyoruz. Şahsınızda size ve bakanlık personellerinize teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

Ünver, Nevşehir içme suyu ile ilgili olarak 3 ana depo yapımı konusunda çalışmalar içerisinde olduklarını belirterek bu konuda destek çağrısında bulundu. Bakan Erdoğlu’da bakanlık kurmayları ile söz konusu yatırımlar için her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti.

 

Ünver ağaçlandırmaya yönelik çalışmalarla bugüne kadar önemli mesafelerin kat edildiğini belirterek, özellikle Ilhamur fidanı konusunda ciddi bir talep ile karşı karşıya olduklarını ifade etti. Bakan Eroğlu’da bu konuda gerekli işbirliğinin sağlanacağını kaydetti.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu daha sonra AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı da makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.