Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozaklı İlçesinde İlçe Başkanlıklarına Talipler Arttı

SİYASET 09.08.2017 - 08:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozaklı İlçesinde İlçe Başkanlıklarına Talipler Arttı

Nevşehir AK Parti İlçe kongreleri öncesi İlçe başkanlıklarında hareketli saatler devam ediyor.
Nevşehir AK Parti İlçe kongreleri öncesi İlçe başkanlıklarında hareketli saatler devam ediyor.   Nevşehir’de takip eden değil takip edilen haber sitesi www.lalehaber.com olarak bu seçimleri sizler için takip ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Kozaklı AK Parti İlçe Başkanlığında isimleri geçen kişileri açıklamıştık.   Nevşehir’in en uzak ilçesi olan Kozaklı’da AK Parti ilçe başkanına isimleri geçenler artış oldu. AK Partide bizde varız diyen adaylar telefonla bize ulaşarak aday olduklarını belirttiler.   Nevşehir ilçelerinde Gülşehir, Acıgöl, Derinkuyu ve Hacıbektaşda AK Parti ilçe başkanlığına aday kimse olmadığı öğrenilirlen mevcut başkanlarla devam edileceği belirtiliyor.      İşte Kozaklı ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığı için geçen isimler ;   (Mevcut Başkan )Fatih Aral Emrah Tufan Rıdvan Yüksel Ersin Turhal Durmuş Turhal Fatih Aral Polatkan Yılmaz      
Nevşehir AK Parti İlçe kongreleri öncesi İlçe başkanlıklarında hareketli saatler devam ediyor.

Nevşehir AK Parti İlçe kongreleri öncesi İlçe başkanlıklarında hareketli saatler devam ediyor.

 

Nevşehir’de takip eden değil takip edilen haber sitesi www.lalehaber.com olarak bu seçimleri sizler için takip ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Kozaklı AK Parti İlçe Başkanlığında isimleri geçen kişileri açıklamıştık.

 

Nevşehir’in en uzak ilçesi olan Kozaklı’da AK Parti ilçe başkanına isimleri geçenler artış oldu. AK Partide bizde varız diyen adaylar telefonla bize ulaşarak aday olduklarını belirttiler.

 

Nevşehir ilçelerinde Gülşehir, Acıgöl, Derinkuyu ve Hacıbektaşda AK Parti ilçe başkanlığına aday kimse olmadığı öğrenilirlen mevcut başkanlarla devam edileceği belirtiliyor. 

 

 

İşte Kozaklı ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığı için geçen isimler ;

 

(Mevcut Başkan )Fatih Aral

Emrah Tufan

Rıdvan Yüksel

Ersin Turhal

Durmuş Turhal

Fatih Aral

Polatkan Yılmaz

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.