Sitenin sağında bir giydirme reklam

2017 TEOG'da Yine Kardelen Rüzgarı!

EĞİTİM 09.08.2017 - 08:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

2017 TEOG'da Yine Kardelen Rüzgarı!

2017 TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla 103 Kardelen ortaokul öğrencisinin 58’i Fen liselerini kazanarak rekor bir başarıya imza attı.
2017 TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla 103 Kardelen ortaokul öğrencisinin 58’i Fen liselerini kazanarak rekor bir başarıya imza attı.   Kardelen Koleji yaptığı yazılı basın açıklamasında ;  Eğitim öğretimde Nevşehir’in 23 yıllık tecrübesi ve en başarılı okulu Kardelen Eğitim Kurumları 2017 TEOG yerleştirme sonuçlarında tarihi bir rekora imza atarak 103 öğrencisinden, 58'ini Fen Lisesi ve 45 öğrencisini ise Anadolu Liselerini kazandırarak TEOG başarısını taçlandırmıştır.   Geçtiğimiz yıl elde edilen büyük başarının ardından bu yılki TEOG sonuçları ile ilimizin gururu olmaya devam eden Özel Kardelen Koleji Nevşehir ve Türkiye birinciliklerinin yanında onlarca Türkiye derecesi kitlesel başarıda da farkını ortaya koydu. Bu başarının mimarları olan Kardelen Eğitim Kurumları öğrencileri, öğretmenleri ve velilerini tebrik ederiz.   Anasınıfı, ilkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi ile hizmet veren eğitim yerleşkemizde, spor salonu, konferans salonu, oyun alanları ve yeşil alanları ile 4 yaşından 18 yaşına kadar Nevşehir'deki öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye devam ediyoruz. Kurumlarımıza gereken ilgiyi fazlasıyla gösteren halkımıza da ayrıca teşekkür ederiz.   2017-2018 Eğitim öğretim dönemi kayıtlarımız devam etmektedir. Sizde başarıya kayıtsız kalmayın sınırlı sayıda kontenjanlar için acele edin, unutmayın iyi bir gelecek iyi bir eğitimle başlar! denildi
2017 TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla 103 Kardelen ortaokul öğrencisinin 58’i Fen liselerini kazanarak rekor bir başarıya imza attı.

2017 TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla 103 Kardelen ortaokul öğrencisinin 58’i Fen liselerini kazanarak rekor bir başarıya imza attı.

 

Kardelen Koleji yaptığı yazılı basın açıklamasında ; 

Eğitim öğretimde Nevşehir’in 23 yıllık tecrübesi ve en başarılı okulu Kardelen Eğitim Kurumları 2017 TEOG yerleştirme sonuçlarında tarihi bir rekora imza atarak 103 öğrencisinden, 58'ini Fen Lisesi ve 45 öğrencisini ise Anadolu Liselerini kazandırarak TEOG başarısını taçlandırmıştır.

 

Geçtiğimiz yıl elde edilen büyük başarının ardından bu yılki TEOG sonuçları ile ilimizin gururu olmaya devam eden Özel Kardelen Koleji Nevşehir ve Türkiye birinciliklerinin yanında onlarca Türkiye derecesi kitlesel başarıda da farkını ortaya koydu. Bu başarının mimarları olan Kardelen Eğitim Kurumları öğrencileri, öğretmenleri ve velilerini tebrik ederiz.

 

Anasınıfı, ilkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi ile hizmet veren eğitim yerleşkemizde, spor salonu, konferans salonu, oyun alanları ve yeşil alanları ile 4 yaşından 18 yaşına kadar Nevşehir'deki öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye devam ediyoruz. Kurumlarımıza gereken ilgiyi fazlasıyla gösteren halkımıza da ayrıca teşekkür ederiz.

 

2017-2018 Eğitim öğretim dönemi kayıtlarımız devam etmektedir. Sizde başarıya kayıtsız kalmayın sınırlı sayıda kontenjanlar için acele edin, unutmayın iyi bir gelecek iyi bir eğitimle başlar! denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.