Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Kaymakamı Kardelen Koleji’ni Ziyaret Etti

EĞİTİM 28.02.2017 - 18:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Kaymakamı Kardelen Koleji’ni Ziyaret Etti

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ni Gülşehir Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ziyaret etti.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ni Gülşehir Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ziyaret etti.   Gülşehir Kaymakamı Muhammet Sait Baytok Özel Kardelen Koleji’ne ziyarette bulundu. Kardelen Koleji yönetim kurulu başkanı Yücel Menekşe, Gülşehir Kaymakamı Muhammet Sait Baytok’u makamında ağırladı. Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi müdürü Mürsel Mert’ inde bulunduğu sohbette Kardelen Koleji’nin eğitim öğretime yaptığı yatırımlardan ve elde ettiği başarılardan bahsedildi.   Sohbetin ardından Baytok Kardelen Koleji anaokulunu gezerek verilen eğitimler hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Çocuklara çikolata ikramında bulunan Baytok çocuklarla kısaca sohbet etti. Sohbetin ardından Kardelen Koleji spor salonuna geçti. Kaymakam Muhammet Sait Baytok Modernliği ve kapasitesi bakımından spor salonunu beğendiğini belirtti.   Kardelen Kolejine yeni yapılan modern konferans salonu ve yemekhane inşaatını gezerek ilimiz için çok başarılı bir proje olduğuna inandığını belirtti. Kardelen Kolejinin eğitime hemen her yıl artarak yaptığı yatırımlarından ve başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Muhammet Sait Baytok Kardelen Kolejine çalışmalarında başarılar diledi. Kardelen Koleji yönetim kurulu başkanı sayın Yücel Menekşe ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Muhammet Sait Baytok’a teşekkürlerini sundu.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ni Gülşehir Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ziyaret etti.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ni Gülşehir Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ziyaret etti.

 

Gülşehir Kaymakamı Muhammet Sait Baytok Özel Kardelen Koleji’ne ziyarette bulundu. Kardelen Koleji yönetim kurulu başkanı Yücel Menekşe, Gülşehir Kaymakamı Muhammet Sait Baytok’u makamında ağırladı. Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi müdürü Mürsel Mert’ inde bulunduğu sohbette Kardelen Koleji’nin eğitim öğretime yaptığı yatırımlardan ve elde ettiği başarılardan bahsedildi.

 

Sohbetin ardından Baytok Kardelen Koleji anaokulunu gezerek verilen eğitimler hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Çocuklara çikolata ikramında bulunan Baytok çocuklarla kısaca sohbet etti. Sohbetin ardından Kardelen Koleji spor salonuna geçti. Kaymakam Muhammet Sait Baytok Modernliği ve kapasitesi bakımından spor salonunu beğendiğini belirtti.

 

Kardelen Kolejine yeni yapılan modern konferans salonu ve yemekhane inşaatını gezerek ilimiz için çok başarılı bir proje olduğuna inandığını belirtti. Kardelen Kolejinin eğitime hemen her yıl artarak yaptığı yatırımlarından ve başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Muhammet Sait Baytok Kardelen Kolejine çalışmalarında başarılar diledi. Kardelen Koleji yönetim kurulu başkanı sayın Yücel Menekşe ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Muhammet Sait Baytok’a teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.