Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji’nde Bursluluk Sınavı Yaklaştı

EĞİTİM 28.02.2017 - 18:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Bursluluk Sınavı Yaklaştı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne Giriş ve Bursluluk Sınavı Bu Hafta Sonu Yapılacak.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne Giriş ve Bursluluk Sınavı Bu Hafta Sonu Yapılacak.     Özel Kardelen Kolejine giriş ve bursluluk sınavı tarihinin yaklaşması ile birlikte ilköğretim müdürü Faruk Çamcı, şu açıklamalarda bulundu: “Bildiğiniz üzere Kardelen Koleji'ne giriş ve bursluluk sınavı 4-5 Mart tarihlerinde yani bu hafta sonu gerçekleşecektir. Yapılacak olan sınavlar tamamen ücretsizdir. Her yıl yaptığımız bursluluk sınavına geçen yıl ortalama 2000'inden fazla katılım gerçekleşti. Bu yılda önceki yıllar gibi yoğun bir katılımın olacağını düşünüyorum.     Değerli velilerimizden ricam şudur ki; Sınavlar için herhangi bir kayıt yaptırmaya gerek yoktur fakat öğrencilerimizin sorun yaşamamaları açısından sınavdan en az 30 dakika önce kimlikleri ile birlikte Kardelen Koleji Kampüsünde hazır bulunmaları gerekmektedir Sınav sonuçları mesaj sistemi ile açıklanacağından dolayı öğrencilerde veli cep telefon numaralarının bulundurulmasını önemle rica ederiz." dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne Giriş ve Bursluluk Sınavı Bu Hafta Sonu Yapılacak.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne Giriş ve Bursluluk Sınavı Bu Hafta Sonu Yapılacak.

 

 

Özel Kardelen Kolejine giriş ve bursluluk sınavı tarihinin yaklaşması ile birlikte ilköğretim müdürü Faruk Çamcı, şu açıklamalarda bulundu: “Bildiğiniz üzere Kardelen Koleji'ne giriş ve bursluluk sınavı 4-5 Mart tarihlerinde yani bu hafta sonu gerçekleşecektir. Yapılacak olan sınavlar tamamen ücretsizdir. Her yıl yaptığımız bursluluk sınavına geçen yıl ortalama 2000'inden fazla katılım gerçekleşti. Bu yılda önceki yıllar gibi yoğun bir katılımın olacağını düşünüyorum.

 

 

Değerli velilerimizden ricam şudur ki; Sınavlar için herhangi bir kayıt yaptırmaya gerek yoktur fakat öğrencilerimizin sorun yaşamamaları açısından sınavdan en az 30 dakika önce kimlikleri ile birlikte Kardelen Koleji Kampüsünde hazır bulunmaları gerekmektedir Sınav sonuçları mesaj sistemi ile açıklanacağından dolayı öğrencilerde veli cep telefon numaralarının bulundurulmasını önemle rica ederiz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.