Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kadın Danışma Merkezi’nden Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Eğitim

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2015 - 11:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kadın Danışma Merkezi’nden Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Eğitim

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadın Danışma Merkezi tarafından Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik kadına yönelik şiddetle uluslararası mücadele günü etkinlikleri çerçevesinde eğitim verildi. Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin lise ve dengi okullardaki kadınların ve çocukların toplumda iyi birer birey olmaları yolunda, her türlü psikolojik desteği sağlamanın yanı sıra bu kapsamda eğitim ve seminerler sürüyor. Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde görevli uzmanlar tarafından Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında, Toplumsal Cinsiyet ve Eşitlik Kulübü öğrencilerine bir konferans verildi. Toplumsal Cinsiyet ve Eşitlik Kulübü öğretmenleri Elvan Aydın ve Tuğba Saylar Cihan’ın da katkılarıyla öğrencilere ; Şiddet ve türleri, akran şiddeti ve etkileri, şiddet karşısında nerelere başvurulabilir ? gibi konularındaki eğitimlerin ardından, Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin işleyişi, ulaşılabilirliği ve çalışma disiplinine yönelik bilgiler aktarıldı. 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadın Danışma Merkezi tarafından Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik kadına yönelik şiddetle uluslararası mücadele günü etkinlikleri çerçevesinde eğitim verildi.

Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin lise ve dengi okullardaki kadınların ve çocukların toplumda iyi birer birey olmaları yolunda, her türlü psikolojik desteği sağlamanın yanı sıra bu kapsamda eğitim ve seminerler sürüyor.

Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde görevli uzmanlar tarafından Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında, Toplumsal Cinsiyet ve Eşitlik Kulübü öğrencilerine bir konferans verildi.

Toplumsal Cinsiyet ve Eşitlik Kulübü öğretmenleri Elvan Aydın ve Tuğba Saylar Cihan’ın da katkılarıyla öğrencilere ; Şiddet ve türleri, akran şiddeti ve etkileri, şiddet karşısında nerelere başvurulabilir ? gibi konularındaki eğitimlerin ardından, Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin işleyişi, ulaşılabilirliği ve çalışma disiplinine yönelik bilgiler aktarıldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.