Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ünver, Vatandaşları Dolandırıcılara Karşı Uyardı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2015 - 10:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünver, Vatandaşları Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sosyal medya hesabı üzerinden belediyenin adını kullanarak yardım toplayan kişi veya kişilere inanmamaları gerektiğini söyledi. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ Bir dolandırıcının benim adıma belediyemizden aradığını söyleyerek bazı kurumlardan bağış talebinde bulunduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Bilgimiz dışında yapılan bu dolandırıcılık için yasal takip başlamıştır. Hemşerilerimizin dolandırıcılara itibar etmemesini diliyorum’’ sözlerini paylaştı.   

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sosyal medya hesabı üzerinden belediyenin adını kullanarak yardım toplayan kişi veya kişilere inanmamaları gerektiğini söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ Bir dolandırıcının benim adıma belediyemizden aradığını söyleyerek bazı kurumlardan bağış talebinde bulunduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. Bilgimiz dışında yapılan bu dolandırıcılık için yasal takip başlamıştır. Hemşerilerimizin dolandırıcılara itibar etmemesini diliyorum’’ sözlerini paylaştı. 



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.