Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Genel Meclisi, 15 Nisan’da başkanlık seçimi yapacak

SİYASET 03.04.2024 - 16:01, Güncelleme: 03.04.2024 - 16:01
 

İl Genel Meclisi, 15 Nisan’da başkanlık seçimi yapacak

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında İl Genel Meclisine seçilen üyeleri 15 Nisan Pazartesi günü Meclis Başkanını seçmek için toplanacak.
  31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında İl Genel Meclisi ilk toplantısını 15 Nisan Pazartesi günü yapacak. İl Genel Meclisi toplantı salonunda düzenlenecek olan ilk toplantıda meclis üyeleri İl Genel Meclis Başkanını, 1 ve 2.başkan vekilini ve 2 asil 2 yedek katip üye seçimini yapacak.  Toplantıda ayrıca 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu’nun 25.maddesi gereğinde İl Genel Meclisi Üyeleri arasından 1 yıl görev yapacak 3 İl Encümen üyesi seçilecek. 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında AK Parti 9, CHP 6, MHP 5 ve İYİ Parti ise 2 İl Genel Meclis üyesi kazandı.
31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında İl Genel Meclisine seçilen üyeleri 15 Nisan Pazartesi günü Meclis Başkanını seçmek için toplanacak.

 

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında İl Genel Meclisi ilk toplantısını 15 Nisan Pazartesi günü yapacak. İl Genel Meclisi toplantı salonunda düzenlenecek olan ilk toplantıda meclis üyeleri İl Genel Meclis Başkanını, 1 ve 2.başkan vekilini ve 2 asil 2 yedek katip üye seçimini yapacak.  Toplantıda ayrıca 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu’nun 25.maddesi gereğinde İl Genel Meclisi Üyeleri arasından 1 yıl görev yapacak 3 İl Encümen üyesi seçilecek.

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında AK Parti 9, CHP 6, MHP 5 ve İYİ Parti ise 2 İl Genel Meclis üyesi kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.