Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İHH yetim çocukları “Karne Şenliği” ile neşelendirdi

EĞİTİM 22.01.2024 - 14:35, Güncelleme: 22.01.2024 - 14:35
 

İHH yetim çocukları “Karne Şenliği” ile neşelendirdi

İHH Nevşehir İnsani yardım Derneği tarafından, yetim çocuklara yönelik “Karne Şenliği” düzenlendi.
  Renkli görüntülere sahne olan şenlikte, çocuklar doyasıya eğlendi. İHH Nevşehir İYD’nin Yetim Birimi tarafından organize edilen etkinliğe katılan çocukların yakınları da katıldı. Geçtiğimiz Cuma günü karne alarak yarı yıl tatiline giren çocuklar, hem ödüllendirildi hem de farklı aktivitelerle eğlenceli bir gün yaşadı. Tüm katılımcı çocuklara çeşitli ikramların sunulduğu programda, farklı oyunlar ve etkinlikler de gerçekleştirildi. İHH, “İyilik her zaman her yerde” sloganıyla Nevşehir başta olmak üzere, Türkiye ve dünyanın farklı coğrafyalarında faaliyet yürütmeye devam ediyor.  
İHH Nevşehir İnsani yardım Derneği tarafından, yetim çocuklara yönelik “Karne Şenliği” düzenlendi.

 

Renkli görüntülere sahne olan şenlikte, çocuklar doyasıya eğlendi. İHH Nevşehir İYD’nin Yetim Birimi tarafından organize edilen etkinliğe katılan çocukların yakınları da katıldı.

Geçtiğimiz Cuma günü karne alarak yarı yıl tatiline giren çocuklar, hem ödüllendirildi hem de farklı aktivitelerle eğlenceli bir gün yaşadı. Tüm katılımcı çocuklara çeşitli ikramların sunulduğu programda, farklı oyunlar ve etkinlikler de gerçekleştirildi.

İHH, “İyilik her zaman her yerde” sloganıyla Nevşehir başta olmak üzere, Türkiye ve dünyanın farklı coğrafyalarında faaliyet yürütmeye devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.