Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İbaş, “Avanos’un geleceği için el ele, gönül gönüle çalışıyoruz”

SİYASET 15.03.2024 - 00:39, Güncelleme: 15.03.2024 - 00:39
 

İbaş, “Avanos’un geleceği için el ele, gönül gönüle çalışıyoruz”

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmaları kapsamında Orta Mahalle’de vatandaşlar ile bir araya geldi.
  Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İbaş, Orta Mahalle’de vatandaşlar ile bir araya gelerek bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlatırken bundan sonra da yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. CHP Belediye Başkan Adayı İbaş,” Avanos’umuzda vatandaşlarımız ile kucaklaşmaya hasbihal etmeye devam ediyoruz. Bizler Avanos’umuzun daha güzel yarınlara kavuşması için çalışıyoruz. Tabi bunu yaparken Avanos halkımız ile el ele gönül gönüle yapıyoruz. Çünkü biz Avanosluyuz. Avanos’umuzu el birliği ile daha güzel yarınlara taşımak için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  
Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmaları kapsamında Orta Mahalle’de vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İbaş, Orta Mahalle’de vatandaşlar ile bir araya gelerek bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlatırken bundan sonra da yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

CHP Belediye Başkan Adayı İbaş,” Avanos’umuzda vatandaşlarımız ile kucaklaşmaya hasbihal etmeye devam ediyoruz. Bizler Avanos’umuzun daha güzel yarınlara kavuşması için çalışıyoruz. Tabi bunu yaparken Avanos halkımız ile el ele gönül gönüle yapıyoruz. Çünkü biz Avanosluyuz. Avanos’umuzu el birliği ile daha güzel yarınlara taşımak için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.