Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hakemler Derneği Başkanı Muammer Uçar güven tazeledi

SPOR 12.01.2024 - 09:38, Güncelleme: 12.01.2024 - 09:38
 

Hakemler Derneği Başkanı Muammer Uçar güven tazeledi

Nevşehir Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 14.Olağan Genel Kurulu yapıldı.
  Nevşehir Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Nevşehir Şubesi Dernek tüzüğünün 33. maddesi gereğince 11 Ocak 2024 Perşembe günü dernek binasında 14. Olağan genel kurula gitti. Nevşehir’de gerçekleştirilen futbol müsabakalarında ve görev aldıkları diğer şehirlerde şehrimizi temsil eden futbol hakemleri ve gözlemcilerinin her türlü hak ve menfaatlerini koruyan, destek olan Nevşehir Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği dernek seçimi Lale İş hanında bulunan dernek binasında üyelerinin katılımı ile yapıldı. Mevcut Başkan Muammer Uçar’ın tek aday olduğu seçimde katılım sağlayan üyelerin oy birliği ile yeniden Başkan olarak seçildi. Yapılan seçim ile yeni yönetim şu şekilde oluştu; Yönetim Kurulu Asil üyeler: Muammer Uçar, Tarık Kapucu, Arif Subaşı, Mehmet Akif Bozkurt, Yahya Kemal Yurtbilir Denetleme Kurulu Asil üyeler; Halil Göksu, Hakan Durmaz, Gökhan Dur Genel Merkez Delegeleri; Murat Tavukçu, Ahmet Eğridereli Nevşehir Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Muammer Uçar güven tazeledi.  
Nevşehir Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 14.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

 

Nevşehir Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Nevşehir Şubesi Dernek tüzüğünün 33. maddesi gereğince 11 Ocak 2024 Perşembe günü dernek binasında 14. Olağan genel kurula gitti.

Nevşehir’de gerçekleştirilen futbol müsabakalarında ve görev aldıkları diğer şehirlerde şehrimizi temsil eden futbol hakemleri ve gözlemcilerinin her türlü hak ve menfaatlerini koruyan, destek olan Nevşehir Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği dernek seçimi Lale İş hanında bulunan dernek binasında üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Mevcut Başkan Muammer Uçar’ın tek aday olduğu seçimde katılım sağlayan üyelerin oy birliği ile yeniden Başkan olarak seçildi.

Yapılan seçim ile yeni yönetim şu şekilde oluştu;

Yönetim Kurulu Asil üyeler: Muammer Uçar, Tarık Kapucu, Arif Subaşı, Mehmet Akif Bozkurt, Yahya Kemal Yurtbilir

Denetleme Kurulu Asil üyeler; Halil Göksu, Hakan Durmaz, Gökhan Dur

Genel Merkez Delegeleri; Murat Tavukçu, Ahmet Eğridereli

Nevşehir Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Muammer Uçar güven tazeledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.