Sitenin sağında bir giydirme reklam

İşte MHP'nin ilçe ve bazı belde belediye başkan adayları

SİYASET 11.01.2024 - 22:09, Güncelleme: 11.01.2024 - 22:09
 

İşte MHP'nin ilçe ve bazı belde belediye başkan adayları

MHP Genel Merkezi tarafından Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak Adnan Doğu’nun açıklanmasının ardından gözler MHP’nin ilçe ve belde belediye başkan adaylarına çevrildi.
  MHP Genel Merkezi tarafından önümüzdeki 3 gün içerisinde ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak Adnan Doğu isminin açıklanmasının ardından MHP’de gözler ilçe ve belde belediye başkan adaylarına çevrilirken Nevşehir’de Haberin Merkezi Lale Haber tarafından MHP’nin ilçe belediye başkan adayları ve bazı belde belediye başkan adaylarının isimlerine ulaşıldı.   Resmi olmayan İşte MHP’nin İlçe Belediye Başkan adayları   Acıgöl Belediye Başkan Adayı: Mehmet Eroğlu Avanos Belediye Başkan Adayı: Mustafa Kenan Sarıtaş Derinkuyu Belediye Başkan Adayı: Yusuf Gemici Gülşehir Belediye Başkanı Adayı: Erkan Çiftçi Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı: Hulusi Kurt Kozaklı Belediye Başkan Adayı: Celalettin Güven Ürgüp Belediye Başkan Adayı: Mustafa Öz   Açıklanması beklenen Belde Belediye Başkan adayları Göreme: Ömer Eren Kaymaklı: Harun Çekiç Kavak: Feridun Bağcı Tatlarin: Ercan Selvi Uçhisar: Ahmet Acar
MHP Genel Merkezi tarafından Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak Adnan Doğu’nun açıklanmasının ardından gözler MHP’nin ilçe ve belde belediye başkan adaylarına çevrildi.

 

MHP Genel Merkezi tarafından önümüzdeki 3 gün içerisinde ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak Adnan Doğu isminin açıklanmasının ardından MHP’de gözler ilçe ve belde belediye başkan adaylarına çevrilirken Nevşehir’de Haberin Merkezi Lale Haber tarafından MHP’nin ilçe belediye başkan adayları ve bazı belde belediye başkan adaylarının isimlerine ulaşıldı.

 

Resmi olmayan İşte MHP’nin İlçe Belediye Başkan adayları

 

Acıgöl Belediye Başkan Adayı: Mehmet Eroğlu

Avanos Belediye Başkan Adayı: Mustafa Kenan Sarıtaş

Derinkuyu Belediye Başkan Adayı: Yusuf Gemici

Gülşehir Belediye Başkanı Adayı: Erkan Çiftçi

Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı: Hulusi Kurt

Kozaklı Belediye Başkan Adayı: Celalettin Güven

Ürgüp Belediye Başkan Adayı: Mustafa Öz

 

Açıklanması beklenen Belde Belediye Başkan adayları

Göreme: Ömer Eren

Kaymaklı: Harun Çekiç

Kavak: Feridun Bağcı

Tatlarin: Ercan Selvi

Uçhisar: Ahmet Acar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.