Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de kademe binasının yıkım ihalesi yapıldı

İLÇELER 21.04.2022 - 11:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir’de kademe binasının yıkım ihalesi yapıldı

Gülşehir belediyesinde eski kademe binasının yıkımı için ihale yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediyesinde eski kademe binasının yıkımı için ihale yapıldı.     Gülşehir Belediyesinin Millet Bahçesi yapacağı alanda kademe binasının yıkım ihalesi yapıldı.     Yaklaşık bir milyon bedel ile kademe binasını taşımaya başlayan Gülşehir Belediyesi ekiplerinin bu çalışmalarının ardından birkaç güne kadar yıkım çalışmalarının başlayacağı bildirildi.     Yıkım çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte tesviye, sulama ve alt yapı çalışması ile DSİ Kızılırmak Rekreasyon yapım işine ağırlık verilecek.  
Gülşehir belediyesinde eski kademe binasının yıkımı için ihale yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediyesinde eski kademe binasının yıkımı için ihale yapıldı.  

 

Gülşehir Belediyesinin Millet Bahçesi yapacağı alanda kademe binasının yıkım ihalesi yapıldı.  

 

Yaklaşık bir milyon bedel ile kademe binasını taşımaya başlayan Gülşehir Belediyesi ekiplerinin bu çalışmalarının ardından birkaç güne kadar yıkım çalışmalarının başlayacağı bildirildi.  

 

Yıkım çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte tesviye, sulama ve alt yapı çalışması ile DSİ Kızılırmak Rekreasyon yapım işine ağırlık verilecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.