Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir zabıtası denetimdeydi

İLÇELER 05.01.2022 - 14:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir zabıtası denetimdeydi

Gülşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri son aylarda kurdaki dalgalanmalar nedeniyle bir türlü istenilen seviyeye inmeyen market fiyatlarını denetlemek üzere denetimdeydi.
    NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri son aylarda kurdaki dalgalanmalar nedeniyle bir türlü istenilen seviyeye inmeyen market fiyatlarını denetlemek üzere denetimdeydi.  İlçe merkezinde bulunan gıda ve benzeri ürün satışında bulunan zincir marketlerin yanı sıra işyerlerinde fiyat denetimlerinde bulunan Gülşehir Belediyesi zabıtası denetim ve kontrollerine aralıksız devam ediyor.   Vatandaşlarında bu konuda duyarlı olması gerekliliğine dikkat çekilen açıklamada Şikayet ve Başvuru için vatandaşların belediyenin (0384) 411 30 03 Dahili (129) numaralı telefonunu aramaları istendi.  
Gülşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri son aylarda kurdaki dalgalanmalar nedeniyle bir türlü istenilen seviyeye inmeyen market fiyatlarını denetlemek üzere denetimdeydi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri son aylarda kurdaki dalgalanmalar nedeniyle bir türlü istenilen seviyeye inmeyen market fiyatlarını denetlemek üzere denetimdeydi.  İlçe merkezinde bulunan gıda ve benzeri ürün satışında bulunan zincir marketlerin yanı sıra işyerlerinde fiyat denetimlerinde bulunan Gülşehir Belediyesi zabıtası denetim ve kontrollerine aralıksız devam ediyor.  

Vatandaşlarında bu konuda duyarlı olması gerekliliğine dikkat çekilen açıklamada Şikayet ve Başvuru için vatandaşların belediyenin (0384) 411 30 03 Dahili (129) numaralı telefonunu aramaları istendi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.