Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Endonezyalı turistler, Kardelen Koleji’ni ziyaret etti

TURİZM 06.12.2023 - 16:09, Güncelleme: 06.12.2023 - 16:09
 

Endonezyalı turistler, Kardelen Koleji’ni ziyaret etti

Türkiye’nin önemli turizm bölgelerinden Kapadokya bölgesini ziyarete gelen Endonezyalı turistler, Türkiye’deki eğitim öğretim sistemini öğrenmek için Özel Kardelen Koleji’ni de ziyaret etti.
  Özel Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Bölgeye ziyarete gelen ve içlerinde eğitimcilerin de bulunduğu turistler okulumuzu ziyaret etmek istedi. Misafirlerimiz okulumuzdaki Türk eğitimim sistemini, kültürümüzü ve okulda yapılan çalışmaları inceledi. Kardelen Eğitim Kurumları olarak okulumuzun fiziki donanımını ve eğitim şeklini çok beğendiklerini dile getiren , ‘’The Elementary School of Muhammadiyah 5 Jakarta’’ okulu başarılı okul plaketini okulumuza takdim etti. Başarılı bir gelecek, mutlu bireyler ve tam öğrenen öğrenciler yetiştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Farklı kültürlerle bir araya gelip 21.yüzyıl vatandaşı yetiştirmek üzere hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Ziyaretiyle bizi onurlandıran “The Elementary School of Muhammadiyah 5 Jakarta” ekibine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.  
Türkiye’nin önemli turizm bölgelerinden Kapadokya bölgesini ziyarete gelen Endonezyalı turistler, Türkiye’deki eğitim öğretim sistemini öğrenmek için Özel Kardelen Koleji’ni de ziyaret etti.

 

Özel Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Bölgeye ziyarete gelen ve içlerinde eğitimcilerin de bulunduğu turistler okulumuzu ziyaret etmek istedi. Misafirlerimiz okulumuzdaki Türk eğitimim sistemini, kültürümüzü ve okulda yapılan çalışmaları inceledi. Kardelen Eğitim Kurumları olarak okulumuzun fiziki donanımını ve eğitim şeklini çok beğendiklerini dile getiren , ‘’The Elementary School of Muhammadiyah 5 Jakarta’’ okulu başarılı okul plaketini okulumuza takdim etti.
Başarılı bir gelecek, mutlu bireyler ve tam öğrenen öğrenciler yetiştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Farklı kültürlerle bir araya gelip 21.yüzyıl vatandaşı yetiştirmek üzere hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Ziyaretiyle bizi onurlandıran “The Elementary School of Muhammadiyah 5 Jakarta” ekibine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.