Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

“Diriliş Buluşmaları” Nevşehir programı yarın

NEVŞEHİR 08.03.2024 - 10:36, Güncelleme: 08.03.2024 - 10:36
 

“Diriliş Buluşmaları” Nevşehir programı yarın

Türkiye’nin farklı şehirlerinde yoğun katılımla gerçekleştirilen “Diriliş Buluşmaları”nın durağı yarın Nevşehir olacak.
  Doğu Türkistan Ulemaları Derneği’nin önemli isimlerinden Alimcan Buğda, Nureddin Yıldız, Abdulaziz Kıranşal ve Nureddin Soyak’ın konuşmacı olarak katılacağı programın takdimini İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım yapacak. 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 19:30’da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak programa tüm Nevşehir halkı davet edildi. Yaklaşık 200 yıldır işgal atında olan  ve 1949’da Çin’in ilhak ettiği Doğu Türkistan’da İHH uzun yılladır aktif faaliyet sürdürüyor. İHH, Doğu Türkistan’daki mazlumlara yönelik insani yardımların yanı sıra kardeşlerimizin yaşadığı zulme dünya kamuoyunun dikkatini çekebilmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.Konferanslar, protesto ve yürüyüş eylemleri düzenleyen İHH, raporlar hazırlayarak Çin’in hak ihlallerini  belgeleyip, zulmü durdurmak için çaba harcıyor.  İHH ayrıca, Türkiye’de yaşayan Doğu Türkistanlı aileler ile eğitim gören Doğu Türkistanlı öğrencilerle ilgilenerek maddi-manevi destekler sunuyor. Doğu Türkistan için faaliyet yürüten derneklerle birlikte ortak organizasyonlar yapan İHH, mazlum halkın mağduriyetlerinin giderilmesi, haklarının hem Türkiye’de hem de yaşadıkları topraklarda kazanılması için ortak çalışmalar yapıyor. İHH, tüm mazlumlar için her alanda mücadeleye devam ediyor.
Türkiye’nin farklı şehirlerinde yoğun katılımla gerçekleştirilen “Diriliş Buluşmaları”nın durağı yarın Nevşehir olacak.

 

Doğu Türkistan Ulemaları Derneği’nin önemli isimlerinden Alimcan Buğda, Nureddin Yıldız, Abdulaziz Kıranşal ve Nureddin Soyak’ın konuşmacı olarak katılacağı programın takdimini İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım yapacak. 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 19:30’da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak programa tüm Nevşehir halkı davet edildi. Yaklaşık 200 yıldır işgal atında olan  ve 1949’da Çin’in ilhak ettiği Doğu Türkistan’da İHH uzun yılladır aktif faaliyet sürdürüyor.

İHH, Doğu Türkistan’daki mazlumlara yönelik insani yardımların yanı sıra kardeşlerimizin yaşadığı zulme dünya kamuoyunun dikkatini çekebilmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.Konferanslar, protesto ve yürüyüş eylemleri düzenleyen İHH, raporlar hazırlayarak Çin’in hak ihlallerini  belgeleyip, zulmü durdurmak için çaba harcıyor.  İHH ayrıca, Türkiye’de yaşayan Doğu Türkistanlı aileler ile eğitim gören Doğu Türkistanlı öğrencilerle ilgilenerek maddi-manevi destekler sunuyor.

Doğu Türkistan için faaliyet yürüten derneklerle birlikte ortak organizasyonlar yapan İHH, mazlum halkın mağduriyetlerinin giderilmesi, haklarının hem Türkiye’de hem de yaşadıkları topraklarda kazanılması için ortak çalışmalar yapıyor.

İHH, tüm mazlumlar için her alanda mücadeleye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.