Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP'ye kim başkan olacak?

SİYASET 27.12.2022 - 13:46, Güncelleme: 27.12.2022 - 13:46
 

CHP'ye kim başkan olacak?

Cumhuriyet Halk Partisinde milletvekili aday adayları belirlenmeye devam ediyor. Ancak il başkanının kim olacağı sorusu bugünlerde en çok sorulan sorular arasında.
NEVŞEHİR(MHA) 8 Yıllık il başkanlığının ardından Milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle görevinden istifa eden Kamil Gülmez'in ardından partinin il başkanının kim olacağı merak konusu. Parti genel merkezinin bir atama mı yapacağı yoksa il yönetiminin toplanarak kendi içerisinden bir ismi il başkanı mı görevlendireceği merak konusu.   Edinilen bilgilere göre il yönetimi kendi içerisinden bir il başkanı görevlendirmek istiyor, genel merkezin tepeden bir atama yapmasına sıcak bakmıyor.  
Cumhuriyet Halk Partisinde milletvekili aday adayları belirlenmeye devam ediyor. Ancak il başkanının kim olacağı sorusu bugünlerde en çok sorulan sorular arasında.

NEVŞEHİR(MHA) 8 Yıllık il başkanlığının ardından Milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle görevinden istifa eden Kamil Gülmez'in ardından partinin il başkanının kim olacağı merak konusu. Parti genel merkezinin bir atama mı yapacağı yoksa il yönetiminin toplanarak kendi içerisinden bir ismi il başkanı mı görevlendireceği merak konusu.  

Edinilen bilgilere göre il yönetimi kendi içerisinden bir il başkanı görevlendirmek istiyor, genel merkezin tepeden bir atama yapmasına sıcak bakmıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.