Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Ali Ertuğrul Bul oldu

SİYASET 11.01.2024 - 08:58, Güncelleme: 11.01.2024 - 08:58
 

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Ali Ertuğrul Bul oldu

CHP Genel Merkezi tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Ürgüp Belediye Başkan adayı olarak Ali Ertuğrul Bul ismini açıkladı.
  CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclis toplantısında 240 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını belirlediklerini açıklamasının ardından CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı olarak da Ali Ertuğrul Bul açıklandı. Ali Ertuğrul Bul asker babasının görevi nedeniyle Erzurum’da, 1967 yılında dünyaya gelmiş. Babası aslen Ürgüplü. Baba tarafından dedesi Kani Bul kardeşleri ve annesiyle 1924 yılında Yunanistan’ın Makedonya sınırında yer alan Kastoria kasabasının Kesriye köyünden mübadeleyle Ürgüp’e göç etmiş. Babaannesi Fatma Bul da yine Yunanistan mübadillerinden olup, Cemil Köyüne yerleşen muhacirlerdenmiş.
CHP Genel Merkezi tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Ürgüp Belediye Başkan adayı olarak Ali Ertuğrul Bul ismini açıkladı.

 

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclis toplantısında 240 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını belirlediklerini açıklamasının ardından CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı olarak da Ali Ertuğrul Bul açıklandı.

Ali Ertuğrul Bul asker babasının görevi nedeniyle Erzurum’da, 1967 yılında dünyaya gelmiş. Babası aslen Ürgüplü. Baba tarafından dedesi Kani Bul kardeşleri ve annesiyle 1924 yılında Yunanistan’ın Makedonya sınırında yer alan Kastoria kasabasının Kesriye köyünden mübadeleyle Ürgüp’e göç etmiş. Babaannesi Fatma Bul da yine Yunanistan mübadillerinden olup, Cemil Köyüne yerleşen muhacirlerdenmiş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.