Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cezaevinde yılbaşı açık görüşü 24 Aralık’ta başlıyor

NEVŞEHİR 23.12.2019 - 10:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cezaevinde yılbaşı açık görüşü 24 Aralık’ta başlıyor

Nevşehir E Tipi Kapalı cezaevinde yılbaşı nedeniyle adli ve terör suçlularına yönelik açık görüş yapılacak.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı cezaevinde yılbaşı nedeniyle adli ve terör suçlularına yönelik açık görüş yapılacak.   24 Aralık Salı günü başlayıp 27 Aralık Cuma günü sona erecek olan söz konusu açık görüşler öğleden önce 09-11, öğleden sonra ise 13-15 saatleri arasında gerçekleştirilecek.   Tutuklu ve hükümlülerin birinci dereceden yakınlarının katılabileceği açık görüşe kimliği bulunmayanların alınmayacağına dikkat çekildi.
Nevşehir E Tipi Kapalı cezaevinde yılbaşı nedeniyle adli ve terör suçlularına yönelik açık görüş yapılacak.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Kapalı cezaevinde yılbaşı nedeniyle adli ve terör suçlularına yönelik açık görüş yapılacak.

 

24 Aralık Salı günü başlayıp 27 Aralık Cuma günü sona erecek olan söz konusu açık görüşler öğleden önce 09-11, öğleden sonra ise 13-15 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Tutuklu ve hükümlülerin birinci dereceden yakınlarının katılabileceği açık görüşe kimliği bulunmayanların alınmayacağına dikkat çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.