Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Burası ne Tandoğan ne Yeni Kapı, burası Kaymaklı

SİYASET 24.03.2024 - 20:36, Güncelleme: 24.03.2024 - 20:36
 

Burası ne Tandoğan ne Yeni Kapı, burası Kaymaklı

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde MHP Kaymaklı’da düzenlediği miting ile burası ne Yeni Kapı ne Tandoğan burası Kaymaklı dedirtti.
  MHP Kaymaklı’da gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. MHP bugün Kaymaklı’da düzenlediği miting ile adeta seçime son noktayı koyarken Kaymaklı halkının MHP Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç’e olan desteği görülmeye değerdi. MHP Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç burada yaptığı konuşmada bugüne kadar Kaymaklı’ya yaptığı hizmetleri anlatırken Kaymaklı’ya hizmetlerin yapılmaya devam edeceğini ifade ederken bizim gücümüz Kaymaklılardır dedi. Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç’in düzenlendiği mitinge Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik de katıldı.  
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde MHP Kaymaklı’da düzenlediği miting ile burası ne Yeni Kapı ne Tandoğan burası Kaymaklı dedirtti.

 

MHP Kaymaklı’da gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. MHP bugün Kaymaklı’da düzenlediği miting ile adeta seçime son noktayı koyarken Kaymaklı halkının MHP Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç’e olan desteği görülmeye değerdi.

MHP Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç burada yaptığı konuşmada bugüne kadar Kaymaklı’ya yaptığı hizmetleri anlatırken Kaymaklı’ya hizmetlerin yapılmaya devam edeceğini ifade ederken bizim gücümüz Kaymaklılardır dedi.

Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç’in düzenlendiği mitinge Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik de katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.