Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu bayram ‘memleket’ hayal oldu!

GÜNCEL 27.06.2022 - 19:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bu bayram ‘memleket’ hayal oldu!

Kurban Bayramı yaklaşırken, memleket hasreti çeken vatandaşların bilet ve yolculuk masraflarının yükselmesi nedeniyle bayramda memleketlerine gitmeleri hayal oldu.
  İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerle diğer iller arasındaki otobüs biletleri 500 TL’yi aşmış durumda. 4 kişilik ailenin gidiş geliş masrafı 5 bin lirayı bulmakta. Bu sadece yolculuk parası, bir de kurban kesse... Bu maaşlarla memlekete gidip gelmek mümkün mü? Hanesine 15 bin TL giren vatandaşlar belki ‘gidelim’ diyebilir.   İşte Nevşehir’den bazı şehirlere otobüs ücret fiyatları:   Nevşehir-İstanbul: 500 TL Nevşehir-Ankara 250 TL Nevşehir-İzmir 400 TL Nevşehir-Adana 250 TL Nevşehir-Bursa 450 TL Nevşehir-Antalya 320 TL
Kurban Bayramı yaklaşırken, memleket hasreti çeken vatandaşların bilet ve yolculuk masraflarının yükselmesi nedeniyle bayramda memleketlerine gitmeleri hayal oldu.

 

İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerle diğer iller arasındaki otobüs biletleri 500 TL’yi aşmış durumda. 4 kişilik ailenin gidiş geliş masrafı 5 bin lirayı bulmakta. Bu sadece yolculuk parası, bir de kurban kesse... Bu maaşlarla memlekete gidip gelmek mümkün mü? Hanesine 15 bin TL giren vatandaşlar belki ‘gidelim’ diyebilir.

 

İşte Nevşehir’den bazı şehirlere otobüs ücret fiyatları:

 

Nevşehir-İstanbul: 500 TL

Nevşehir-Ankara 250 TL

Nevşehir-İzmir 400 TL

Nevşehir-Adana 250 TL

Nevşehir-Bursa 450 TL

Nevşehir-Antalya 320 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.