Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bölge birincisi öğrenci ödüllendirildi

EĞİTİM 17.05.2023 - 14:28, Güncelleme: 17.05.2023 - 14:29
 

Bölge birincisi öğrenci ödüllendirildi

NEVŞEHİR(MHA) Alemdar İmam Hatipliler Derneği "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması" bölge birincisi öğrenciyi ödüllendirdi.
    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Yozgat'ta düzenlenen bölge yarışmasına Nevşehir il birincisi olarak katılan Acıgöl İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Sabri Kaplan yarışma sonunda bölge birincisi olmuştu.  Bölge birincisi olan Mehmet Sabri Kaplan'a Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır tarafından tebrikname ve gram altın ödülü verildi.  Programda Acıgöl İmam Hatip Lisesi Müdürü Atilla Çataltepe ve öğretmenleri de yer aldı.   
NEVŞEHİR(MHA) Alemdar İmam Hatipliler Derneği "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması" bölge birincisi öğrenciyi ödüllendirdi.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Yozgat'ta düzenlenen bölge yarışmasına Nevşehir il birincisi olarak katılan Acıgöl İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Sabri Kaplan yarışma sonunda bölge birincisi olmuştu. 

Bölge birincisi olan Mehmet Sabri Kaplan'a Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır tarafından tebrikname ve gram altın ödülü verildi. 

Programda Acıgöl İmam Hatip Lisesi Müdürü Atilla Çataltepe ve öğretmenleri de yer aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.