Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Savran’dan okullara ziyaret

EĞİTİM 06.03.2024 - 14:12, Güncelleme: 06.03.2024 - 14:12
 

Belediye Başkanı Savran’dan okullara ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İstiklal Ortaokulu ve Rauf Nail Akman İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret ettiği okullarda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanan Savran, “Nevşehir Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımız için durmadan, yorulmadan çalışacağız.” dedi.
  Belediye Başkanı Savran, okul ziyaretleri kapsamında İstiklal Ortaokulu ve Rauf Nail Akman İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul idarecileri tarafından karşılanan Savran, idareciler ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Savran, öğretmenlere Nevşehir Belediyesi’nin eğitim ve gençlik projelerini anlatarak görüş ve önerilerini dinledi. Nevşehir Belediyesi olarak bu yıl, Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Liseye Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarına girecek olan 8 ve 12. sınıf öğrencilerine destek amacıyla soru bankası ve ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitimlerini sürdüren diğer öğrenciler için 30 bini aşkın hikâye, roman ve kişisel gelişim kitapları dağıttıklarını belirten Savran, eğitime desteklerini arttırarak sürdüreceklerini kaydetti. Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen Savran, sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerin sorularını cevaplandırarak birlikte fotoğraf çektirdi. Savran, “Sizler bizim geleceğimiz, ülkemizin yarınları, umut ışığımızsınız. Sizlerin mutlu bireyler olarak büyümesi, öğrenim hayatını keyifli bir şekilde geçirmesi en önemlisi de eğlenerek öğrenmesi en büyük hedefimizdir.” diye konuştu.    
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İstiklal Ortaokulu ve Rauf Nail Akman İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret ettiği okullarda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanan Savran, “Nevşehir Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımız için durmadan, yorulmadan çalışacağız.” dedi.

 

Belediye Başkanı Savran, okul ziyaretleri kapsamında İstiklal Ortaokulu ve Rauf Nail Akman İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul idarecileri tarafından karşılanan Savran, idareciler ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Savran, öğretmenlere Nevşehir Belediyesi’nin eğitim ve gençlik projelerini anlatarak görüş ve önerilerini dinledi.

Nevşehir Belediyesi olarak bu yıl, Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Liseye Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarına girecek olan 8 ve 12. sınıf öğrencilerine destek amacıyla soru bankası ve ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitimlerini sürdüren diğer öğrenciler için 30 bini aşkın hikâye, roman ve kişisel gelişim kitapları dağıttıklarını belirten Savran, eğitime desteklerini arttırarak sürdüreceklerini kaydetti.

Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen Savran, sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerin sorularını cevaplandırarak birlikte fotoğraf çektirdi.

Savran, “Sizler bizim geleceğimiz, ülkemizin yarınları, umut ışığımızsınız. Sizlerin mutlu bireyler olarak büyümesi, öğrenim hayatını keyifli bir şekilde geçirmesi en önemlisi de eğlenerek öğrenmesi en büyük hedefimizdir.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.